ЛУДИЛО ХИЛАРИ КЛИНТОН: Ово је њена нова теорија!

LUDILO HILARI KLINTON: Ovo je njena nova teorija!

31 oktobra 2019

Hilari Klinton je uverena da je Bog odlučio da je pošalje na Zemlju kako bi pomrsila račune Donaldu Trampu!

Ove šokantne tvrdnje na njujorškom radiju izneo je bivši savetnik Bila Klintona Dik Moris, koji tvrdi da nekadašnja senatorka kuje plan kako bi se uključila u trku za demokratskog kandidata na predsedničkim izborima 2020. godine.– Iako je izgubila 2016. godine, Hilari se sprema za još jedan pokušaj, verujući da ju je Gospod Bog poslao na zemlju da to uradi – ocenio je Moris.

Kako je objasnio, iako nije zvanično nominovana i ne učestvuje u debatama među demokratskim kandidatima, nema sumnje da Hilari „iz prikrajka“ čeka priliku, naročito ako Bajdenova kampanja propadne.

– Ona to želi. Ona to planira. Ona će učiniti sve da to i ostvari – navodi Moris.

Prema njegovim rečima, Klintonova bi mogla da se pojavi kao „umeren, centristički“ kandidat ako Bajdenova kampanja završi neuspehom, što će, imaju li se u vidu „ispale“ bivšeg potpredsednika SAD do sada, po svemu sudeći biti slučaj.

Da sve ovo nisu samo spekulacije, potvrdio je i bivši savetnik Klintonove Filip Reins, koji nije kategorički odbacio mogućnost da bivša senatorka još jednom izazove predsednika Trampa.

Naime, iako je Rejns prošle godine u intervjuu za Politiko tvrdio da su šanse da se Hilari kandiduje između „neverovatnih i nule“, on se sada pojavio na Foks njuzu i značajno ublažio taj stav.

– Ona se kadnidovala jer je verovala da će biti najbolji predsednik. Kandidovala se ne samo da pobedi Trampa, već i da vlada nakon Trampa – rekao je on.

KOMENTARI8 komentara

 1. persida says:

  Ova babetina je veci proliv cak i od Biserko i Kandicke.

  • E.Lirsch says:

   Srdljivu drolju treba "neutralisati". Usmrdje pola sveta.

 2. teoretičar says:

  Gospođica Greta, veliki ratnik protiv spaljivanja čoveka, usput uništila projekat mini he u Srbiji, odbila je ljutito nagradu od nekih 40000 evra i rekla "Sram vas bilo! Ništa niste u stanju da uradite kako treba iako vam ja stalno čitam mamine komentare, a toliko ste bogati? Šta je meni tih pišljivih 40 iljade evra? Pa to moj mesečni džeparac! Ništa bez Nobelove nagrade i milijona! Znam ja koliko vredim!" Pa i nije baš tako glupa. Čini mi se da će učestvovati u Hilari kandidaturi kao savetnik.(drugar, mala nam napreduje)

  • Kosovac says:

   @ teoretičar, …..Mala Greta bi lapnula slatko tih 40.000 €, nije to malo ni za švedski standard, i njena mama bi to slatko stavila na račun u banci. Ali je odbila zato što joj je tako naredio menadžer za reklamu, valjda on poznaje bolje stil Zelene bande za šišanje „dobrovoljnih sekiratora za prirodu“. Apropo, video si kako se onaj „Gagi“ sekira što mu ja kradem potoke i „otimam reke po Srbiji“. Nešto ga mnogo štreca sekiracija za srpske potoke, kao da je dobio nalog od Zelene bande da srpske potoke sačuva za neku čistu ekološku srpsku Fukušimu. ……………2014. godine, tada mlađana ćerka jedinica čuvenog američkog para Klinton, Čelzi Klinton, održala je govor-predavanje pred punom salom i to predavanje naplatila celih 75.000 $. Predavanje su po partijskoj dužnosti morali da prisustvuju i mnoge sede glave američki naučnici doktori nauka. Čak je jedan na izlasku sa predavanja, u jednoj novinarskoj sačekuši, izjavio: „Na ovom predavanju sam od nje mnogo naučio“.

 3. milorad2 says:

  psihički bolesnik,ona je velika opasnost ako se domogne vlasti ponovo.

 4. sokoćalo says:

  Njen "bog" Bafomet

 5. M says:

  Meni više liči da je Bog poslao Trampa da spasi USA!?!

 6. Kosovac says:

  Ja i danas, sa zaprepašćenjem konstatujem koliko se komunističke ideje sprovode u zapadnim društvima. U jednom momentu smo se oslobodili tog komunističkog tereta, devedesetih godina. Međutim, sada nam opet taj zapad forsirano natura komunističke ideje. Silom zakona i silom propagande. Ja bih to nazvao „komunjarske“ ideje, 'ajde da ne ljutim ove naše komuniste koji nisu komunjare. ……….Izgleda da je Džordž Orvel dobijao inspiraciju od Trockog i sličnih. A nije ni sanjao da posle 50 godina od izdanja njegove gnjige, Veliki Brat neće imati brkove kao Staljin, već će imati onu rabotu kao na primer Hilari Klinton.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *