ЛУДИЛО: Јевреји траже привилегију да у ЕУ носе оружје на улици

ЛУДИЛО: Јевреји траже привилегију да у ЕУ носе оружје на улици

16 јануара 2015

Jevreji 566Највећа асоцијација Јевреја у ЕУ затражила је од Брисела да Јеврејима буде дозвољено да носе оружје како би могли да заштите своје заједнице. Овакав захтев уследио је након напада исламских екстремиста у Паризу, на магазин “Шарли Ебдо“.

– Напад у Паризу јасно је показао да је време да се престане са причом и да почне да се делује – навео је генерални директор Европске јеврејске асоцијације рабин Менахем Марголин.

Он је нагласио да су људи који су убијени у јеврејској продавници у Паризу, погинули из једног јединог разлога -зато што су Јевреји.
– Због тога тражимо да се донесу закони који ће Јеврејима у Европи омогућити да носе оружје и да се на тај начин заштите – рекао је Марголин.

Он је објаснио да би то оружје било искључиво за самоодбрану, као и да би људи који би га добили морали да прођу обавезан тренинг како би научили да рукују њиме.

Иначе, због антисемитизма у земљама ЕУ, око 7.000 Јевреја је прошле године емигрирало из европских земаља у Израел.

(Телеграф.рс)

KOMENTARI4 коментара

  1. Robert Lucas says:

    Ne smijemo dozvoliti novi holokaust.

  2. Robert Lucas says:

    Hamas bi Mogao da prestane sa provokacijama pa ih ni Zidovi nece dirati. I KOLIKO to DRZAVA Arapi trebaju sa IMAJU? Palestinci su samo Arapi, koji koriste geografski pojam kao SVOJE ime. Nikakve razliku nema ni u čemu sa, recimo Libanskim Arapima ili Sirijskim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u