„ЛУДИЛО МОЗГА“: Хрвати напали Вучића – зашто је сину дао име Вукан?

„ЛУДИЛО МОЗГА“: Хрвати напали Вучића – зашто је сину дао име Вукан?

25 јула 2021

НА НАСЛОВНОЈ страни хрватског Јутарњег листа освануо је текст под насловом „Србија нам не може забранити Теслу на хрватском евру“, а након што је Србија јасно поручила да је коришћење лика Николе Тесле на хрватској новчаници евра – крађа.

Након овога се као главни текст на Јутарњем појави и напад на Србију и Вучића – у овом тексту Јутарњи тврди да смо највећи разбојници на Балкану.

Хрватским медијима ни ово није било довољно, па су поново ударили на децу председника Србије и то на најмлађег сина – са све опаском да је Вучић свом најмлађем детету дао име Вукан, што је по Хрватима неопростив грех.

KOMENTARI9 коментара

 1. За Србију says:

  Hrvati su skrenuli pameću, jer su najvernije sluge Lucifera. U paklu je službeni jezik hrvacki.

  • Carnex says:

   Taj ustashki okot, djavo ih nosio u vecnom paklu i smrcu.

  • Aleksa says:

   Ma nema to veze sa Luciferom, boli njega uvo za Hrvate. Čak ih ni Lucifer neće. A i nema pakla kakvog ga ti zamišljaš. To je sve katoličko-vatikanska nameštaljka. A Hrvati su odavno udareni u glavu.

 2. da da says:

  Hrvati mogu slobodno lagati sami sebe koliko god hoće.

 3. milorad5 says:

  Ja se sećam šta je obećao kada je započeo prvi mandat ,koliko vidim on radi na tome i ISPUNJAVA koliko je god moguće ono što je i obećao tada.Možda zato šize ustaše,jer on svakako ne žele ništa dobro nama srbima to je bar jasno.Vučić je prvi predsednik ove države još od 1914 koji je ZAISTA uradio makar deo onoga što je obećavao u predizbornim platformama i to je samo po sebi skoro čudo, posle 100 god. užasno nesposobnih i krajnje nezainteresovanih vlasti u srbiji koje su izgleda i dovodjene na vlast po sistemu negativne selakcije NAMERNO iz vrha federacije sfrj i bivše kraljevine kojim su upravljali hrvati i slovenci.Mi smo bili u zajedničkoj državi sa podmuklim i poganim NEPRIJATELJIMA svega srpskog i zato nam je sad jako teško da prevazidjemo svu štetu koju su nam naneli planski i namerno naša "braća",i čim se pojavi neko ovde ko pokuša tako nešto, to izaziva divlju histeriju u zapadnom nam komšiluku, što me je sasvim ubedilo da je vučić,konačno, jedan od srpskih i čisto srpskih političara, koji će braniti i voditi isključivo SRPSKU POLITIKU bez rezerve i popuštanja a ustaše mogu da skviče koliko hoće.

  • Mate says:

   Ne vodi on srpsku politiku, nego euroazijsko-židovsko-vatikansku, a to što to usput ide u korist i srpskim interesima, to je sporedna stvar.

  • uddu says:

   Milorade 5 ,sad sam shvatio da si intelektualni i moralni siromah ! Kada bi na skali od 1 do 10 merili ko su nam najveći neprijatelji,onda bi hrvati dobili ocenu 1 a tvoj Vučić čistu desetku Tvoj ljubimac je prevazišao sve srpske neprijatelje u vršenju konkretnih akcija protiv opijenog srpskog naroda !

 4. petrovgrad says:

  U Evropi postoji samo jedan jedini narod koga je čitava Evropa javno proklela i od koga čitav Stari kontinent beži „kao đavo od krsta”a to su Hrvati. Evropa je još u prvoj polovini 17.-og stoleća skovala krilaticu-prokletnicu koja glasi: „Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata!” Ovaj sramni beleg za čitavu jednu naciju isplivao je na evropsku površinu za vreme Tridesetogodišnjeg rata 1618.-1648. g. koji se vodio između evropskih katolika i protestanata (faktički evropski Jug protiv evropskog Severa). Ovaj verski rat se slobodno u povesti može smatrati Prvim opštim evropskim ratom u kome su pojedine regije Centralne Evrope ostale bukvalno opustošene a najviše su ubedljivo stradali Nemci. Nakon ovoga rata računa se da je oko jedne trećine nemačkog stanovništva pobijeno a u pojedinim nemačkim oblastima čak i do čitavih 90 procenata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u