ЛУДИЛО ОД БРЗИНЕ: Ово што је тестирала америчка војска није нормално!

LUDILO OD BRZINE: Ovo što je testirala američka vojska nije normalno!

14 septembra 2019

Američko ratno vazuhoplovstvo „Er fors“ testiralo je takozvane hipersonične sanke koje se navodno kreću brzinom od neverovatnih 10500 kilometara na sat! Da, dobro ste pročitali, 10,5 hiljada kilometara na sat.

Prostom računicom dolazimo do podatka da se neuhvatljivi objekat koji je američka vojska testirala kreće brzinom od 2,9 kilometara u sekundi! Ipak, i dalje ćemo morati da im verujemo na reč, jer, kako video pokazuje, gotovo je nemoguće videti objekat čak i kada se snimak uspori četiri puta.Poređenja radi, prosečna izlazna brzina snajperskog metka iznosi između 800 i 900 metara u sekundi, pa se može zaključiti da je ovaj objekat protutnjio gotovo 3,5 puta brže!

Hipersonične sanke testirane su u bazi Holoman u Novom Meksiku, a upravo se radilo o testu brzine. Nije dat podatak kada je ovaj test izvršen.

Prema Departmanu za odbranu, testirna rampa u Novom Meksiku sa dužinom od 16 kilometara smatra se najdužom takve vrste u svetu. Traka se često koristi za testiranje hipersoničnog oružja. Ipak, iz Departmana nisu specifizirali šta su tačno testirali na ovom snimku.

(Blic)

KOMENTARI3 komentara

  1. A akoM says:

    Nije to ništa,nezvanični dio USA vjerovatno uspješno koristi i UFO replike!?!

  2. padre says:

    Objavljvanje gluposti i rekla kazala nije informisanje!

  3. padre says:

    Snimili su oni i NLO i vanzemaljce, ali jim i za to treba verovati na reć, jer se ne vidi dobro!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *