ЛУДИЛО: Украјинци предлажу отварање концентрационих логора за житеље Донбаса (ВИДЕО)

LUDILO: Ukrajinci predlažu otvaranje koncentracionih logora za žitelje Donbasa (VIDEO)

17 juna 2015

Korcinski-650x372Ako Ukrajina ne može vojnim putem da povrati izgubljene teritorije, mora da stvori uslove koji nisu za život. Ovo je za TV kanal „112 Ukrajina“ rekao učesnik „ATO“ i lider nacionalističke grupe „Bratstvo“ Dmitrij Korčinski, koji je osnivač i bivši lider UNA-UNSO.

rema njegovim rečima, ukrajinska vojska bi mogla da deluje kao Amerikanci tokom Drugog svetskog rata – da bombarduje stambene kvartove i da se napravi koncentracione logore za rusko stanovništvo.

„Naši učitelji demokratije – Amerikanci, su tokom Drugog svetskog rata spasili demokratski sistem, ali su stvorili koncentracione logore za svoje građane japanskog porekla, jer su bili u ratu sa Japanom, a i bombardovali su stambene kvartove u Nemačkoj kako bi demoralisali borbeni moral nemačkih vojnika. U Ukrajini treba da bude najveći stepen slobode, ali u zoni fronta i na okupiranim teritorijama moramo delovati na američki način. Ako ne možemo vratiti teritorije, one moraju da postanu neuslovne za život. Ako ih mi nemamo, onda ih niko neće imati“, izjavio je Korčinski.

(Pravda)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *