ЛУДИЛО ЗАПАДА СЕ НАСТАВЉА! Хаг издао налог за хапшење ВЛАДИМИРА ПУТИНА

LUDILO ZAPADA SE NASTAVLJA! Hag izdao nalog za hapšenje VLADIMIRA PUTINA

18 marta 2023

Međunarodni krivični tribunal u Hagu izdao je nalog za hapšenje predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, koji je optužen za navodne ratne zločine u Ukrajini, prenosi Rojters.

Moskva je više puta negirala optužbe da su njene snage počinile zločine tokom trajanja Specijalne vojne operacije.Tribunal je izdao nalog za Putinovo hapšenje zbog sumnje da je protivzakonito deportovao decu i ljude sa teritorije Ukrajine u Rusku Federaciju.

Rojters je ranije ove nedelje izvestio da se očekuje da sud izda naloge, prve u istrazi o sukobu u Ukrajini.

Pored toga, sud je po istim optužbama izdao naloge za hapšenje ruske komesarke za prava deteta Marije Aleksejevne Lvov-Belove.

KOMENTARI26 komentara

 1. Velika Metla says:

  A kad će biti podignute optužnice protiv satanističke amerike ? Samo za zločine u Avganistanu je dovoljno da celu vlast strpaju na doživotne robije. Satanisti američki, prvo pokažite primer na svom slučaju, pa tek tada će se moći diskutovati o bilo čijim zločinima, pa i ruskim.

 2. Beli Orao says:

  Zapad je umislio da je svjetski sud za sve i svakog samo njihovi zločinci i presjednici ubojice su nedodirljivi ! Čudna razmišljanja , da su oni sve na svijetu! Đubrad nacistička!

 3. VUK says:

  stiskaj to dugme brate Putine spali gov/a

 4. Hector says:

  Životi stotina hiljada iračke dece nisu bili važni, izlajala se M.Olbrajt u TV studiju, ostalo je zauvek zabeleženo. Rat i sankcije Iraku su do toga doveli, a Amerika sve sprovela bez kazne. Ovo sada je propagandnii rat na osetljivu temu dece za zapadne zombije pilećeg pamćenja, pa još selektivnog. Kreatori očekuju maksimalan efekat, gađenje onih koji još veruju zapadnoj medijskoj mašineriji za ispiranje mozga. Ulog je maksimalan, predsednik prejakog ratnog protivnika, Rusije i strogo pristrasni politički sud Zapadnih hegemona. Buduće posete Putina drugim zemljama će biti planirane i uz ovu okolnost.

 5. Miroslav says:

  Koliko bi samo Zapadnih lidera trebalo biti u Hagu koji su svi potomci bivših nacista.

 6. LEON RADIC ZENICA BiH says:

  RUSKI ODGOVOR TREBA DA BUDE JOS SNAZNIJA OFANZIVA I JOS JACI ELAN DA SE PORAZI TZV.UKRAJINA.

 7. Kostakos says:

  A svaki americki presjednik, sem Tampa, zbog americki zlocina treba da bude osudjen na elektricnu stolicu.

 8. Petrovgrad says:

  Da li je Srbija sigurna kuca ili ako dodjez aavrsice kooo Slobodan

 9. milorad5 says:

  Sve su ludji ovi iz "duboke države"pokupavaju da izazovu nuk.rat,očigledno.Sad mi je jasno zašto su rusi ovako suzdržani i jooš ih nisu pošteno ozračili kolektivno.Izgleda da se ekipi koja vodi "novi svetski poredak" ozbiljno ljulja pod nogama i samo dikataorske mere i ovlašćenja mogu da ih zaderže u vrhovima vlasti u većem broju država.počeli su da trebe njihvbe implantirane poslušnike od brazila preko afrike do b.istoka i c.azije,a izaslanike nelegalnih i opskurnih institucija okoji sa zapada nastupaju pod kvazidržvnim legitimitetom,raznih"religija" i ostalih ustanova specijalnog rata više ni ne primaju u mnogim državama.Očigledno se ceo svet prestrojava PROTIV NJIH i pokušavaju da spreče to nukelarnim rato,vrlo mudra ideja:)Sad će oni da imaju posla sa pravom SVETSKOM ZAJEDNICOM ovaj kvazi interacionalni sud je sam sebe opozvao posle ovakve optužnice teško da će neko da se više obazire na njih isto kao i na UN koje su očigledno odavno IZDAHNULE.Idu TVRDA VREMENA,nema vie zeznja sad će da se besi za veleizdaju i pokušajeizzivanjanereda i promene vlasti na ulici,savetujem PRO demonstrantima i "aktivistim" da menjaju zanimanje jer će im preseti.

 10. Apis carnica says:

  Zapadni debili nemajo ni morala, ni pameti.Sve sudije u kozmosu ne vrjede ni pola nokata od VVP!

 11. Čitalac says:

  Vrlo očekivano od hrlog zapada. Sama institucija MKS je od početka mirisala na njegove zloupotrebe u šta se ponajbolje uverila Srbija i brojni njeni državljani nemilosrdno isporučivni modernoj inkvizitorskoj nemani, ruglu pravu i pravdi, kakvim se uistinu ispostavio Haški tribunal kao deo MKS. Protivustavno su mu izručeni od predsednika Srbije S. Miloševića do generala V. Lazarevića, brojna manje više nevina lica. S. Milošević je umro u tamošnjim kazamatima, u odsustvu presude, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Pre toga je redom, pred svetskom javnošću (proces prenošen uživo preko TV) pobio sve gnusne optužbe kojima je bio od nemilosrdnog tužilaštva optuživan za sve i svašta. U spisak nečasnih, bestidnih likova nepravednog tribunala svakako spadaju tužilac Džefri Najs, te sudija Teodor Meron! Ovakve UN ako nešto pozitivno i konkretno ne urade po suzbijanju jasno vidljive selektivne pravde naćiće se u ćorsokaku iz koga im neće biti izlaska! Da je bilo prava i pravde sudilo bi se pre svega američkim državnicima: B. Klintonu, DŽ. Bušu ml., B. Obami, M. Olbrajt, generalu Kolinu Pauelu (koji je učestvovao u izmišljanju,fabrikovanju laži o navodnom iračkom, S. Huseina, hemijskom oružju za masovno uništnjnje), britanskom T. Bleru, nemačkim H. Kinkelu, H. Kolu i brojnim drugim. Naročito vatikanskim čelnicima na čelu sa papom Jovanom Pavlom II koji snose glavnu, pored austrijanca A. Moka odgovornost sa francuskim političarima A. Badinterom i Ž. Širakom za razbijanje SFRJ, suverene države i članice UN. Rusija mora do kraja izvojevati, za dobro velike većine čovečanstva, ovaj nametnuti joj rat za opšte pravo i pravdu da bi se potom sudilo pravim krivcima a koji se kriju iza ove više nego drske poternice za Vladimirom V. Putinom. Pravo i pravda su na strani velikog ruskog, ali i ostalih svetskih pravdoljubivih naroda!

 12. Žarko says:

  Putin će sa vojskom doći i do Haga i do zapaljenog Pariza da im objasni međunarodno pravo!

 13. Srbski Vitez says:

  Zapadnim psihotičnim degenericima bi bolje bilo da se ipak i konačno prizovu onim preostalim zrncima očuvane pameti i hitno shvate jednu vrlo prostu ali po njih vrlo strašnu činjenicu a to je da Putin može samo ako baš bude hteo da do temelja izbriše smrdljivi Hag sa lica zemlje!!! Što pre počnu da meditiraju na tu činjenicu pre će se dozvati preostaloj koliko toliko zdravoj pameti.Idioti umobolno-imbecilni!!!

 14. apis says:

  Jednu sarmat raketu na hag i nalog i sav olos je pociscen.

 15. Gagi says:

  Civilizovano bi bilo da se na taj nalog odgovori. Onom manjom nuklearnom, cisto kao obavestenje da je optuzeni sprecen da dodje zbog paljevine suda.

 16. Aleksandar says:

  Isto kao i mi sto smo cinili ratne zlocine i pohapseni smo a monstrumi koljaci i oni sto su vadili organe to su borci za slobodu i za ljudska prava. Da nije smesno bilo bi tuzno. Totalno pomracenje uma i masovna histerija na tzv. kolektivnom zapadu. Kao copor hijena laju i smeju se i jedva cekaju da nekoga rastrgnu. Ne znam sta ce biti ali osecam da ce normalan svet morati krvavo i nuklearno da se obracuna sa hijenama. Na zalost. Zelim svima sve najbolje i cuvajte se.

 17. Čitalac says:

  Vrlo očekivano od hrlog zapada. Sama institucija MKS je od početka mirisala na njegove zloupotrebe u šta se ponajbolje uverila Srbija i brojni njeni državljani nemilosrdno isporučivni modernoj inkvizitorskoj nemani, ruglu pravu i pravdi, kakvim se uistinu ispostavio Haški tribunal kao deo MKS. Protivustavno su mu izručeni od predsednika Srbije S. Miloševića do generala V. Lazarevića, brojna manje više nevina lica. S. Milošević je umro u tamošnjim kazamatima, u odsustvu presude, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Pre toga je redom, pred svetskom javnošću (proces prenošen uživo preko TV) pobio sve gnusne optužbe kojima je bio od nemilosrdnog tužilaštva optuživan za sve i svašta. U spisak nečasnih, bestidnih likova nepravednog tribunala svakako spadaju tužilac Džefri Najs, te sudija Teodor Meron! Ovakve UN ako nešto pozitivno i konkretno ne urade po suzbijanju jasno vidljive selektivne pravde naćiće se u ćorsokaku iz koga im neće biti izlaska! Da je bilo prava i pravde sudilo bi se pre svega američkim državnicima: B. Klintonu, DŽ. Bušu ml., B. Obami, M. Olbrajt, generalu Kolinu Pauelu (koji je učestvovao u izmišljanju,fabrikovanju laži o navodnom iračkom, S. Huseina, hemijskom oružju za masovno uništnjnje), britanskom T. Bleru, nemačkim H. Kinkelu, H. Kolu i brojnim drugim. Naročito vatikanskim čelnicima na čelu sa papom Jovanom Pavlom II koji snose glavnu, pored austrijanca A. Moka odgovornost sa francuskim političarima A. Badinterom i Ž. Širakom za razbijanje SFRJ, suverene države i članice UN. Rusija mora do kraja izvojevati, za dobro velike većine čovečanstva, ovaj nametnuti joj rat za opšte pravo i pravdu da bi se potom sudilo pravim krivcima a koji se kriju iza ove više nego drske poternice za Vladimirom V. Putinom. Pravo i pravda su na strani velikog ruskog, ali i ostalih svetskih pravdoljubivih naroda! I tamo verovatno, u mnogo čemu smo nevaljalom slavenska braća, ima kao ovde spremnih drugova Čede i svite koji će prvom prilikom pohapsiti i zlicama isporučiti Putina i saradnike mu!? Nadati se da će na vreme biti sprečeni!?

 18. XXX says:

  Punite mu u prkno!

 19. Paštrik & Košare says:

  Najiskrenije se nadam da se u Rusiji neće pojaviti đinđić.

 20. persida says:

  Od Zapadnih hijena ništa drugo se i ne može očekivati. Zvao me večeras Putin, kaže mnogo se sekira.

 21. lekovito bilje says:

  TO SU ONI KOLONIJALNI POTOMCI den HAG-a STO SU u proslom veku PO NAREDJENJU NJIHOVOG KRALJA BELGIJSKOG UBILI OSAKATILI 7,8 MILIONA CRNACA u Africi/samo zbog tog sto nisu ispunili dnevnu normu odredjenu u kg zlata/,dovodili ih u LANCIMA i prikazivali na izlozbi kako bi ih prikazali kao nizu RASU!!!!!

  • lekovito bilje says:

   AFRIČKI CRNCI,CAK I NJIHOVA DECA SU U RUDNICIMA RADILI PO ČITAV DAN,KOPALI ZLATO DIJAMANTE I AKO NISU ISPUNILI NORMU,"BELI KRALJ" JE DAO NAREDJENJE DA IH SAKATE UBIJAJU...........

 22. Kulak says:

  SOLI NA REP!!

 23. Strašimir says:

  Nemci su prevarili ruse prijateljstom da bi im prišli što bliže i koknu je na spavaju.Rusija je to ukapirala ali da nije prekasno...!Prva godina rata 1:0 za ruse.Još uvek je rat na tuđoj teritoriji.

 24. Independent says:

  Zlocin i kazna. Mozes raditi sta hoces ali ne i dokle hoces. Putin kao predsednik Rusije je najodgovorniji za sve sto njegova vojska radi u Ukrajini. A radi masovne zlocine nezabelezene od 2 svetskog rata.Tolika zverstva koja ruska vojska radi prvenstveno civilima u Ukrajini je sada dobilo i odgovor civilizovanog sveta. Vodja zlocinaca mora u Hag.Samo u Srbiji se masovni zlocinci vole i stite.Pocevsi od milosevica, katadzica mladica i ostalih stotina zlocinaca koji su završili u Hagu. Narod koji velica, voli i stiti masovne ubice ne moze biti normalan. Nato pakt je 1999 zaista bio Milosrdni andjeo naspram ovog sto danas rusi rade zaista bratskom narodu Ukrajine. Vreme je da srbijanci dodju pameti dok nije kasno, jer je i tarabic rekao da ce ostati srba samo da stanu pod jednu sljivu ako se ne opamete.

 25. Petrovgrad says:

  Ovo je spinovanje. Sledeći korak je otvorena vojna agresija NATO snaga iz vazduha.Zatim sledi kopnena invazija koju će predvoditi NATO instruktori, a koje će predvoditi i činiti dovizije iz bivših Socijalističkih republika bivše SFRJ, plus Albanija, Bugarska, Rumunija Gruzija i Moldavija. Oni imaju ratne planove od ranije, samo da dopune sastav. Tu je Hrvatska Vražja divizija, Hanxar Divizija, Skender Beg divizija, par Rumunskih i novina je što će i Crna Gora poslati svoju Sva sreće u toj nesreći biće što se niko živ neće vratiti sa južnog fronta. U tome je cela priča, a ne Hag i tamničenje Putina. Ja lično boga molim da se neki Ruski genaral propije za kratko vreme, pa da im bez razmišljanja rokne jednu atomku, opreza radi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *