ЛУКАШЕНКО ХРВАТСКИМ НОВИНАРИМА: „Да ли сте ви нормални да славите Олују, марш…“

LUKAŠENKO HRVATSKIM NOVINARIMA: „Da li ste vi normalni da slavite Oluju, marš…“

5 avgusta 2016

lukasenko-igEkipa hrvatske radio televizije danas je bila u poseti predsedniku Belorusije Lukašenku. U konceptu same emisije, stajalo je da se Hrvatska javnost želi interesovati za stanje u ovoj zemlji, koja je na raskršću EU i Rusije.

Iako ovaj intervju tjs poseta hrvatskih medija Minsku i nije bila nešto posebno zanimljiva za nas, u jednom delu razgovora beloruski predsednik je navodnos skoro isterao tv ekipu zbog podsmeha prilikom rasprave o stanju na Balkanu.

Naime predsednik Belorusije se ovrnuo na današnju proslavu Hrvatske „Oluje“. Prenosi Tportal.hr. „Stanje je teško na Balkanu. Vi kao i mi smo uvek u sredini. Ali kakvo pomirenje i prosperitet donosi proslava Oluje. Da li je eto normalno? Da li ste vi normalni kao zemlja? Treba tu imati mozga i pameti znate.“ rekao je Lukašenko.

KOMENTARI5 komentara

 1. milan says:

  Ja to pisem vec malo duze pa me ne slusaju misle jadni da su olujom,domovinskim ratom dobili drzavu?! Ne imali su drzavu ustavom od 84-te, zadnjim ratom su je samo razjebali po svim tackam postojanja jedne drzave. Znaci kako doslo...Tito, NOB, bratstvo i jedinstvo su je svrstali u zemlje pobednice.....tako, sada je vidljivo, otislo.

  • Radikal says:

   Sve ode u debilsku uniju.

 2. Goran says:

  Verovaatno mislite na ustav iz 74? Ne, imali su oni državu mnogo pre Tita i NOB-a...imali su je većopsle Velikog rata, mada su iz njega izašli kao deo gubitničke snage.

 3. knn says:

  Rusi i Bjelorusi više drže do nas, Srba iz Krajine, nego ovi Miloševićevi izdajnici!!!

  • milojko says:

   Dabome, da Belorusi drže do vas Vlaha iz Hrvatske.Dobit će te nove Zetore, da možete brže pobeć ako zagusti.Do vas ne drži nitko, vi ste potrošeni materijal kome je mesto na povijesnom deponiju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *