ЛУКАШЕНКО ИЗАШАО ПРЕД ЈАВНОСТ: „Имам сензацију о Наваљном“

ЛУКАШЕНКО ИЗАШАО ПРЕД ЈАВНОСТ: „Имам сензацију о Наваљном“

9 септембра 2020

Председник Белорусије Александар Лукашенко изјавио је да постоји необјављени део пресретнутог разговора о руском блогеру Алексеју Наваљном са „сензационалним детаљима“, саопштио је главни уредник радио-станице „Говори Москва“ Роман Бабан који је јуче интервјуисао Лукашенка.Лукашенко је, према речима новинара, рекао да они имају цео тај разговор, и питао је новинаре током интервјуа да ли желе да га чују.

„Ми смо наравно одмах одреаговали: ‘Наравно, желимо, хајде да послушамо’. На то нам је он одговорио: ‘Онда питајте шефа ФСБ-а Русије, он ће вам дати да чујете, њему сам предао снимак. Али то је глупост, то је тек почетак. Не можете ни да замислите какве имамо информације и шта ће бити касније’, каже он“, рекао је Бабан, препричавајући Лукашенкову изјаву.

Немачка влада је, позивајући се на лабораторију Бундесвера, саопштила прошле недеље да је Наваљни отрован супстанцом из групе хемијских бојних отрова „новичок“. Белоруски председник Александар Лукашенко је потом саопштио да је пресретнут разговор Варшаве и Берлина и да је изјава немачке канцеларке Ангеле Меркел о тровању руског опозиционара Алексеја Наваљног — фалсификат. Берлин и Варшава су демантовале ту вест.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. petrovgrad says:

    Nemci su poslali avion iz Berlina u Rusiju po Navaljina. Nije njima do Navaljina, šta će im on lično. Nemci su ovim primerom testirali ponašanje i popustljivost Rusa. Natarali ih da pokleknu pred Germanima. Germani su ostvarili svoj cilj. Rusija je ponižena, kao nikada do sada. Šta sada priča Lukašenko da nam poruči kako Nemci i zapad igraju prljave igre. Šta očekuju naše srodne Slovenske duše od zapada. Naivnost i otvorena duša Slovenske braće oterala je u grob 50 miliona slovenske braće u 20-tom veku u dva svetska rata.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u