ЛУКАШЕНКО: Ниткови се чуде како још нисам умро

ЛУКАШЕНКО: Ниткови се чуде како још нисам умро

26 октобра 2021

Председник Белорусије Александар Лукашенко сматра да су се руска и кинеска вакцина најбоље показале и да није потребно увозити са Запада препарате против ковид 19.„Као прво, руска и кинеска вакцина које су такође из иностранства, много су ефикасније од западних, због чега их и купујемо. Под два, по руским технологијама пунимо вакцине. И треће, 2023. године имаћемо белоруску вакцину, која ће бити предвиђена за сојеве који ће бити активни 2023. године“, рекао је Лукашенко.

Он је нагласио да република има довољно вакцина које се производе по руским технологијама.

„Почињемо да производимо сами, не купујемо од Русије“, додао је он.

Белоруски лидер сматра да су, међу онима који лобирају западе вакцине његови западни опоненти.

„Ухватили се сви: председник иде у зоне (ковид болницама) и још није умро. Један нитков је закључио: Лукашенко не умире јер се вакцинисао са неком од страних вакцина“, приметио је он и указао да, осим „Спутњика“ и кинеске вакцине, нема других у републици.

„Те вакцине нису ништа горе. Убацају нам идеју: увезите Фајзер, Џонсон и Џонсон, Модерну итд. Зашто? Да би они могли да се вакцинишу, добију пасош и оду тамо, код оних од којих добијају инструкције. Како би отишли на Запад – зато им требају (западне вакцине). Идите тамо и тамо се вакцинишите“, закључио је Лукашенко.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u