ЛУКАШЕНКО ОТКРИО ПРАВУ ИСТИНУ О БЕЛОРУСИЈИ: „Доста је било лагања, прети нам распад“

LUKAŠENKO OTKRIO PRAVU ISTINU O BELORUSIJI: „Dosta je bilo laganja, preti nam raspad“

10 jula 2020

Predsednik Aleksandar Lukašenko upozorio je da postoji pretnja od raspada Belorusije.

„Ne bih želeo da se sutra sruši sve, što nisam samo ja gradio sopstvenim rukama. Ne bih želeo da neko dođe i počne da vrši eksperimente“, naveo je Lukašenko.

On je naglasio da promene u Belorusiji treba da se izvode u skladu sa Ustavom, a ne putem ulice. U protivnom slučaju, po njegovim rečima, država će precrtati celu svoju istoriju.

Predsednički izbori u Belorusiji će biti održani 9. avgusta. Tokom predizborne kampanje bilo je uhapšeno nekoliko lidera opozicije i kandidat Viktor Babariko. MIP republike je saopštio da hapšenja nisu povezana sa politikom i da se radi o prekršajima tokom masovnih događaja. Za samog Babarika se sumnja da nije platio porez Belgazprom banci, kojom je ranije rukovodio.

KOMENTARI3 komentara

 1. E.Lirsch says:

  Ovome je duga vladavina definitivno udarila u glavu, suplju. Zavrsice ko Janukovic. A Rusiaj ce da izgubi jos desetak miliona pravoslavnih. Kremaljsak püodmukla jajara "nece da se mesa". On je "Demokrat" sa zapadnim vrednostima. Kijev je u rukama NATO-fasisat na vlasti ustoliceni EU-nacisti a "car" gradi gasovode "zapadnim partnerima" Kad se ulegnu u Minsk reci ce da u Moskvu ne mogu da dodju pa ce da slavi VELIKU POBEDU.

  • persida says:

   Putin je pustio Lukasenka niz vodu, tako ce i sa svim drugim saveznicima, covek je Sotona u ljudskom obliku. Odlika Sotone je da se prikazuje onakvim kakav nije.

 2. evandjelist says:

  Prava istina je da nema prave istine. Ona će kao takva tek da se javi i to sa nebesa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *