ЛУКАШЕНКО ОТКРИО ПРАВУ ИСТИНУ О БЕЛОРУСИЈИ: „Доста је било лагања, прети нам распад“

ЛУКАШЕНКО ОТКРИО ПРАВУ ИСТИНУ О БЕЛОРУСИЈИ: „Доста је било лагања, прети нам распад“

10 јула 2020

Председник Александар Лукашенко упозорио је да постоји претња од распада Белорусије.

„Не бих желео да се сутра сруши све, што нисам само ја градио сопственим рукама. Не бих желео да неко дође и почне да врши експерименте“, навео је Лукашенко.

Он је нагласио да промене у Белорусији треба да се изводе у складу са Уставом, а не путем улице. У противном случају, по његовим речима, држава ће прецртати целу своју историју.

Председнички избори у Белорусији ће бити одржани 9. августа. Током предизборне кампање било је ухапшено неколико лидера опозиције и кандидат Виктор Бабарико. МИП републике је саопштио да хапшења нису повезана са политиком и да се ради о прекршајима током масовних догађаја. За самог Бабарика се сумња да није платио порез Белгазпром банци, којом је раније руководио.

KOMENTARI3 коментара

 1. E.Lirsch says:

  Ovome je duga vladavina definitivno udarila u glavu, suplju. Zavrsice ko Janukovic. A Rusiaj ce da izgubi jos desetak miliona pravoslavnih. Kremaljsak püodmukla jajara "nece da se mesa". On je "Demokrat" sa zapadnim vrednostima. Kijev je u rukama NATO-fasisat na vlasti ustoliceni EU-nacisti a "car" gradi gasovode "zapadnim partnerima" Kad se ulegnu u Minsk reci ce da u Moskvu ne mogu da dodju pa ce da slavi VELIKU POBEDU.

  • persida says:

   Putin je pustio Lukasenka niz vodu, tako ce i sa svim drugim saveznicima, covek je Sotona u ljudskom obliku. Odlika Sotone je da se prikazuje onakvim kakav nije.

 2. evandjelist says:

  Prava istina je da nema prave istine. Ona će kao takva tek da se javi i to sa nebesa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u