ЛУКАШЕНКО ПОНОВО ШОКИРАО Европу и послао жестоку опомену

LUKAŠENKO PONOVO ŠOKIRAO Evropu i poslao žestoku opomenu

8 oktobra 2018

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko posetio je jedan od poligona Brestovske tvrđave i izjavio da će u slučaju rata čitavo stanovništvo zemlje učestvovati u njemu.

Belorusija se kreće putem izraelske vojske, u kojoj čak i žene služe, javljaju beloruski mediji.„Pištolji, automati, lako oružje za naše Beloruse. Kao što sam govorio, ako budemo imali dovoljno lakog oružja — automati, pištolji, puške i municija za njih — ne daj bože rata, podelićemo ih svakoj porodici. Svi ćemo štititi svoju teritoriju (decu ćemo evakuisati). Starci, čak i žene: 7 miliona ljudi — 7 miliona će dobiti oružje da se mogu zaštititi“, izjavio je beloruski predsednik.

Tokom putovanja, Lukašenko se upoznao sa najboljim naoružanjem koje poseduje zemlja i objavio kakvo oružje je potrebno Belorusiji i u kojem pravcu će se razvijati vojska. U perspektivi, radiće se na daljem razvoju univerzalnih dronova.

„Potrebno nam je oružje koje bi moglo da se koristi za odbranu isključivo na našoj teritoriji za nanošenje štete onima koji žele da ratuju sa nama. To je visokoprecizno oružje opsega 300-350 kilometara. Mi to sve imamo“, rekao je beloruski lider.

KOMENTARI4 komentara

 1. pravda says:

  Gosp.Lukasenko. Nije ti to lose,ali se u svakom slucaju drzi Rusije. Srecno

 2. Velika Metla says:

  Tako radi pravi predsednik,i onaj ko misli dobro svom narodu! Bravo!

 3. milorad says:

  pametno, naeam se da je vučiću jasno kakav rat samo što nije počeo , mi treba isto da se naoružamo koliko god možemo i da se dobro ukopamo počeće zaista težak smrtonosan i razoran rat u celom svetu i pre svega će civili biti istrebljeni bez parona. u pitanju je predstojeći genocid populacije na planeti.Mi zaista ne mora da budemo medju istrebljenima sa samo malo pameti i napora možemo to da izbegnemo.

 4. Deda Micko says:

  Ima pusaka i u Srbiji, ali nema ko da puca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *