ЛУКАШЕНКО ПРЕТИ ЗАПАДУ: Прекинућемо транзит гаса у Европу ако нас натерају

LUKAŠENKO PRETI ZAPADU: Prekinućemo tranzit gasa u Evropu ako nas nateraju

13 decembra 2021

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da bi ta držva mogla da prekine tranzit gasa u Evropu ako sankcije Zapada dovedu Minsk u vanrednu sitiaciju i ako ne bude drugog načina da se na to odgovori.

– Ako nas sankcije koje oni uvode, ili budu uveli, u budućnosti dovedu u vanredno stanje i ako ne budemo imali izlaza da odgovorimo drugim merama na te sankcije, iskoristićemo i tu oštru meru, rekao je Lukašenko u intervjuu za tursku RTV TRT, prenela je agencija Belta.

KOMENTARI3 komentara

  1. Ivke says:

    Treci put ovai sta vest

  2. Kosovac says:

    Nisam znao da i kroz Lukašenkovu zemlju Belorusiju prolazi gasovod za Evropu. Ako zaista baš prolazi, onda je Lukašenko zaista seronja. Zašto seronja, zato što nije zavrnuo slavinu odmah kada su evropske karakondžule krenule na njega „sankcijama“. (Možda mu to nije dao Putin).

  3. Kosovac says:

    Otišao Nikita Hruščov u Kongo u prijateljsku posetu. I kako je običaj, počeo je da drži govor na mitingu. Kaže on, „Mi Vama 100 moskviča, vi nama 100 miliona (dolara)“. Kongoanci gromoglasno viču „Zumba, zumba“. Ohrabri se Hruščov, pa kao Jevreji: „Mi Vama 1.000 moskviča, vi nama 100 milijardi (dolara)“. Kongoanci opet gromoglasno viču „Zumba, zumba“. Otišao Hruščov u WC, sa Čombetom predsednikom, izvadio ga, normalno ispred pišoara, a predsednik Konga, Čombe iznenađeno uzvikuje: „Auuuu, kolika vam je zumba“. ……………Zaljubio se Moiz Čombe predsednik Sorošoidne Republike Kongo u francusku lepoticu Brižit Bardo. I šalje on njojzi ljubavne poruke, te ovamo, te onamo. A prefrigana Brižitka, odgovara, da mi kupiš vilu na moru, Čombe kaže „Ćombe voli, Ćombe pati, Ćombe će da plati“. Vidi Brižitka nema šale, pa ajde da malo vrda, kaže, važi ali da mi kupiš oblakoder u Menhetnu. Čombe kaže „Ćombe voli, Ćombe pati, Ćombe će da plati“. Vidi Brižitka nema šale, ali se seti pa kaže: Važi, ali samo ako imaš qrac od 30 santima. A jadan Čombe kaže: „Ćombe voli, Ćombe pati, Ćombe će da skrati“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *