ЛУКАШЕНКО ЗАПАЛИО „СЛОБОДАРСКИ СВЕТ“: „Диктатура је и добра, ЕВО ЗАШТО“ (ВИДЕО)

LUKAŠENKO ZAPALIO „SLOBODARSKI SVET“: „Diktatura je i dobra, EVO ZAŠTO“ (VIDEO)

28 juna 2020

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da ne sme da ostavi zemlju ni na minut, jer bez njega odmah nastanu problemi.

Lukašenko je 24. juna prisustvovao Paradi pobede u Moskvi. Istog dana u dva rejona Minska došlo do problema sa kvalitetom vode. Tokom popravke cevi u njima je ostala voda koja nije na vreme bila ispumpala i kasnije ušla u stanove.„Doputovao sam i još nisam večerao kad čujem: imamo problem sa vodom u Minsku. Kao deca su, ne mogu ih ostaviti ni na minut. Od njih i šibice moram da krijem inače će zapaliti državu“, rekao je beloruski predsednik.

On je zapretio činovnicima koji su krivi za nastalu situaciju da će sami piti tu vodu i sa njom kuvati ručak.

„Zašto ovo govorim? Diktatura je loša. Međutim, kada za noć rešimo najteži problem, onda je diktatura dobra. Nema tu nikakve veze sa diktaturom, mora da postoji odgovornost. Moglo je biti i gore“, dodao je on.

KOMENTARI7 komentara

 1. persida says:

  Bravo, majstore. Sve ostalo je licemerje, demokratija je djubre.

  • zaliv.net says:

   Ti si zeno neartikulisana! Lukasenko takodje podrzava Vucica, sad bas citam kako si na drugom mestu opljuvala sve jer Putin podrzava Vucia a ovde.... u cemu je razlika?

   • Čist je ko Suza says:

    Ne, persida samo komentariše izjavu Lukašenka a ne samog čoveka Lukašenka i njegove podrške pojedincima.

   • persida says:

    Vucica na vlasti ne odrzava Lukasenko, nego Putin. Zar si toliko glup da ne vidis razliku izmedju jedne velike Rusije i male Belorusije. Kad bi Vucica podrzavao Lukasenko, a Putin bio protiv njega, Vuckola bi pao za pet minuta. Zato zahvali Putku sto zivis pod Vuckovom diktaturom.

    • Zaliv says:

     @Perso, pametnice nasa, Putin i Lukasenka podrzava.... posto si u nekoj ot tih NATO kupleraj drzavica idi bolje i redovnije peri gachice da te ne vrate u Srbiju koju ocigledno mrzis ako si srpkinja uopste. Ali sve jedno peri gachice

 2. No Name, jes pa da me posle juri CIA says:

  Svaka njemu čast Lukašenku, on brine o svakoj sitnici u svojoj zemlji, i smatra da je to diktatura? Pa to nam čoveče treba, da je svaki predsednik takav ne bi bilo problema čak ni sa kvalitetom vode, što je u Srbiji redovan problem iako mi recimo imamo zaista diktaturu od vladara izvan naše zemlje koji vladaju iz senke preko svih naših državnih organa i vlasti iz čijeg se istog kazana hrani i sama opozicija. Tako da ko god da nam dođe ista je stvar u drugom pakovanju.

 3. Cp6a says:

  Živ nam bio brate dvesta godina i uspešno vodio naš bratski narod u blagostanje, umnožavanje i sigurnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *