ЛУКАШЕНКО: Жене фудбалера и хојкејаша не раде ништа – свима метлу у руке!

LUKAŠENKO: Žene fudbalera i hojkejaša ne rade ništa – svima metlu u ruke!

28 avgusta 2021

ALEKSANDAR Lukašenko je na sastanku sa zaposlenima u državnom preduzeću „Belaruskalijum“ kritikovao je supruge fudbalera i hokejaša.Rekao je da se predstavnici timskih sportova „izmotavaju na terenu, dok njihove supruge ne rade ništa“.

Predsednik Belorusije još je dodao: „Zapravo, bave se smartfonima i preko njih se bore protiv sopstvene države“.

Na kraju je predložio i rešenje problema:

„Svi treba da rade, pa i one! I žene naših fudbalera i hokejaša! Evo, mogu i ovde kod vas. Svima metle u ruke!“

KOMENTARI6 komentara

 1. Čist je ko Suza says:

  Crni Saša Šenko podigao si gradove u Belorusiji i standard bolji nego na zapadu, a sada žene vraćaš u selo? Oćeš neku novu Tihanovsku da te dovede pameti. Nema bre metle i krpe, taj sport sada rade samo roboti i muškarci. Nego otkud ti znaš šta rade žene dok su sportiste na terenu? Da ih nisi posetio u domovima? Smanji malo afričku šljivu i ajd lepo u penziju, pusti mlade da prožive standard i lepotu Belorusije koju si im ti obezbedio ćale.

 2. persida says:

  Ovaj je gori od Staljina, pa zene fudbalera rade u krevetu, kad cedni covek Lukasenko spava, umesto da drzi metlu.

  • doktrina soka says:

   STA RADE U KREVETU,SLUCAJNO ZNAM,SPORTASI SU STALNO NA TRENINZIMA,ILI U KARANTENU.

 3. doktrina soka says:

  Lukasenko je u pravu, I U SRBIJI DEVOJKE SANJAJU DA SE UDAJU ZA FUDBALERA,U MOM KOMSILUKU JE SLUCAJNO JEDAN OD NJIH, C Z,SKACU MU U KREVET KAO MAHNITE,IMAO IH JE BATALJON,SAMO SA JEDNIM CILJEM DA SE UDAJU ZA NJEGA,JER CE LELEMUDATI I UZIVATI KAO MNOGE KOJU TAKVU SLIKU SALJU DEVOJKAMA, NA DRUSTVENIM MREZAMA. BILO BI LEPO DA VIDIMO JEDNU ILI VISE NJIH KOJE SU SE OSTVARILE U NEKOJ SVOJOJ PROFESIJI. ZABORAVITE MANEKENKE,PEVALJKE, I DIREKTORKE FONDAACIJA SVOJIH MUZEVA, DR NAUKA ,A NE RADE U SVOJOJ PROFESIJI...Sve samo lelemudanje i placeni mediji.

  • Si Ju Leter Aligeder says:

   Pa da, nego metla? Da li to može ikome pomoći? Sada to nema ni na pijaci da se kupi, samo neki samohodni usisivači i raspršivači. U Lukino vreme nije bilo ni tepiha, pa se metlalo svežnjevima suvih grana. A što se tiče sporta, više je bilo žena sportiskinja nego muškaraca.

 4. Angela says:

  Predsednik Lukasenko je to rekao figurativno! Treba da rade! On definitivno zna sta see dogadja u njegovoj drzavi (naravno, us pomoc Rusije!).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *