ЛУКАШЕНКУ „ЗАБИЛИ НОЖ У ЛЕЂА“ они којима је створио најбоље услове у ЕВРОПИ

ЛУКАШЕНКУ „ЗАБИЛИ НОЖ У ЛЕЂА“ они којима је створио најбоље услове у ЕВРОПИ

13 септембра 2020

Главна уредница телевизије РТ и Спутњика Маргарита Симоњан сматра да су протести у Белорусији лична трагедија за Александра Лукашенка.



Симоњанова је у интервјуу телевизији НТВ изјавила да је ово што се десило у Белорусији било шок за Лукашенка, јер он није очекивао овакве протесте, да против њега крену људи који су били његови гласачи, радници, породице које су му тепали „батка“.

„Ако га није изненадила омладина, увредили су га ИТ стручњаци којима је он створио најбоље услове за рад. Јако га је погодила ситуација са фабрикама, где, ако не већина, онда значајан део се већ придружио тим протестима“, додала је она.

Главна уредница РТ сматра да је за Лукашенка то што се дешава „права трагедија“, чак је и током интервјуа руским медијима сам поменуо ову реч.

„Са друге стране, био је тако ведар и весео да је било разумљиво да он сматра себе победником у овој ситуацији. Он сматра да је ова претња прошла. Он није изгледао као пре месец дана када је говорио: Ја стојим пред вама на колена, када се у његовом гласу осетио очај. Сада у његовом гласу није било очаја. Он је чак враголаст, весео. Гледао је враголасто на девојку у зеленој хаљини“, додала је Симоњанова, описујући утиске које је оставио Лукашенко за време интервјуа који је дао руским медијима, између осталог и њој.

KOMENTARI



2 коментара

  1. Косовац says:

    Ова главна уредница Спутњика Маргарита Симоњан, види се са је моного боља од Дојчета Wелета, а о „Солободној Европи“ се уопште то не поставља као питање. Видим ја да Спутњик нешто мути одавно, али ми није никад пало на памет да ће „Спутњик“ тако елегантно узети под своје издајнички пелцер од Друге Србије.

  2. petrovgrad says:

    Libijci su imali sve, ali nisu imali demokratiju. Sada hoće isti scenario u Belorusiju a zatim u Rusiju. Dobiće zapad po prstima i to vrlo brzo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *



ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u