ЛУПЕТАЊА ЦРНОГОРСКОГ РАСПОПА МИРАША ДЕДЕИЋ: Алах је један, њему се сви молимо!

LUPETANJA CRNOGORSKOG RASPOPA MIRAŠA DEDEIĆ: Alah je jedan, njemu se svi molimo!

2 aprila 2016

24916_miras-dedeic_fPrvi čovek takozvane Crnogorske pravoslavne crkve Miraš Dedeić dao je za Face TV intervju u kojem je potpuno šokirao svojim izjavama.

Naime, pored lepog govora o Alahu i poslaniku Muhamedu, „mitropolit“ je izneo još mnogo zanimljivih saveta i informacija. Između ostalog on je rekao da je „Alah jedan i da se njemu svi molimo“!

Mitropolit nekanonske CPC Dedeić poznat je od ranije po skandalima i negodovanju koje izaziva kod vernika u Crnoj Gori.

(Informer)

KOMENTARI5 komentara

 1. Dragi says:

  Valda su raspopa Miraša Dedeića obrezali pa se sada moli Alahu. Hrišćani, kojima on ne pripada jer je raspop, mole se Bogu, Majci Božijoj i Isusu Hristu.

  • felixfaber says:

   Neću da branim ovog idiota,ali palestinski i arapski hriscani Boga nazivaju Alah. Takav im je jezik,a ovaj idiot miras je sve pobrkao.

 2. Maksim says:

  Nije manje čudno da je našao gostoprimstvo kod najvećeg psihopate-novinara i "bosanskog" šoviniste Hadžifejzovića, koji u kontinuitetu koristi sva sredstva da bi blatio Srbe i pravoslavlje.

 3. Pitagora says:

  Degenerik, pervertit i ko zna čija marioneta, Dedeić označava najnižu tačku do koje su pali montenegrini. Tužan kraj jednog nazovi naroda koji je dugo i predugo živeo od visokog mišljenja o sebi a u stvari predstavljao minorno pleme švercera i lopovčića koje se šlepovalo uz koje koga kroz istoriju. Zbogom, puvadžije!

 4. puskar says:

  Stari jarac jede go,vna i pusi podrezane ku,rceve.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *