МАЂАРИ ОТКРИВАЈУ: Долази Лавров – Русија пружила руку ЕУ како би спречила опасан хаос и уништење – ЕВО ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ

МАЂАРИ ОТКРИВАЈУ: Долази Лавров – Русија пружила руку ЕУ како би спречила опасан хаос и уништење – ЕВО ШТА ЋЕ СЕ ДЕСИТИ

31 августа 2021

Мађарски политички експерт Миклос Kевехази говорио је о односима Будимпеште и Москве, изласку Мађарске из Европске уније, и стварању нове Европе.Kапије руског утицаја

Немачки медији оптужили су Мађарску да наводно све више одступа од начела европске демократије, постајући аутократска и националистичка држава. Kако је писао Дие Велт, Будимпешта наводно постаје капија руског утицаја у Европској унији.

На први поглед може се учинити да је аутор немачког издања у праву, посебно ако се сетите да је управо Мађарска постала прва држава ЕУ, коју је током своје европске турнеје, посетио руски министар сполјних послова Сергеј Лавров.

Међутим, према мађарском политичком стручњаку Kевехазију, позицију Мађарске треба посматрати на другачији начин.

„Мађарска је данас землја Европске уније, чија се сполјна политика према Русији може са сигурношћу назвати примером разума, поштовања других држава и њених народа, и примером изградње заједничких економских интереса“, рекао је Kевехази.

Такође је нагласио да, за разлику од мађарског руководства, политичари других европских држава нису у стању да зауставе “луди” талас русофобије у Европи.

Посета Сергеја Лаврова

Руски министар сполјних послова започео је европску турнеју посетом Мађарској. Према речима мађарског политичког стручњака, Лавров није случајно изабрао Будимпешту, као први град на свом путовању по Европи.

„Чини ми се да је Лавров, схватајући колосалну опасност од предстојећих догађаја на европском континенту, пружио своју руку политичарима ЕУ, како би спречио опасан хаос и уништење“, рекао је мађарски политиколог.

Он упозорава да се неволје заиста приближавају Европи, а да је политичко руководство земалја ЕУ, као и читавог света, у сну, не примећујући да им землја клизи под ногама.

Европска катастрофа

Kаква се катастрофа надвија над европским землјама? Прво, симптоми „старе болести” континента- антисемитизма, катастрофално се повећавају у европским землјама.

Према Kевехазију, савремени антисемитизам у западним землјама настао је због чињенице да бриселска администрација не разуме основне вредности европске цивилизације, које се заснивају на десет библијских заповести. Али управо су ове заповести, које је Мојсије примио на брду Синај, главни морални темелј лјудског постојања у Европи.

Међутим, сада постоји поновна тенденција уништавања најдублјих корена јеврејске културе. Стога, како напомиње стручњак, не чуди што су данас и јеврејски народ и јеврејска држава, на мети бескрајних деструктивних удара.

„Ескалација свега овог у Западној Европи, главна је одговорност либерала, који заједно с радикализираним муслиманским мигрантима, уносе антисемитизам у своје државе, и беспомоћно га толеришу. Терористички напади и убиства послједњих година на територији Европе најупечатлјивији су доказ ове озбилјне опасности”, истиче мађарски експерт.

Други проблем у Европи је потпуно уништавање култа женствености и мушкости, које је повезано са невероватном активацијом ЛГБТ покрета.

„Постоје хилјаде озбилјних, неповратних последица ове изузетно опасне струје либерализма, која све више доминира у западном свету- уништење европске интелектуалне традиције, постојања, моралних норми и културних основа“, наводи аналитичар из Будимпеште.

Најстрашнија последица овог тренда је долазак доба без лјубави и без деце, и потпуно уништење европске цивилизације.

У вези са свим европским трендовима, у Мађарској се све више чују гласови о доброволјном изласку из ЕУ, и његових присталица има много.

Међутим, нико не може предвидети какве ће последице имати излазак Мађарске из европске “зоне смрти”. Kевехази сматра да други народи, који често не деле принципе својих кукавичких вођа, могу следити пример Мађара.Такви процеси неће бити ни тихи ни мирни. Ипак, у Будимпешти многи већ гласно говоре: “Постоји живот и изван Европске уније”.

„По мом мишлјењу, Мађарска не би требала напустити Европску унију, већ опасне либералне тенденције, по могућности заувек. Морамо поново почети са изградњом нове Европе”, закључује је политиколог.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI6 коментара

 1. Beli Orao says:

  Шта рећи ? Све је тако као што је овај човјек рекао ! Европа потискује нормалне људе и породице а уздиже педерлук и исополне бракове , чак и у школама тј.предшколском улијевају дјечици да су истополни бракови и везе сасвијем нормалне ствари ! Већ толико далеко иду да им испирају мозак и намећу искренуте вриједности !!!

 2. Beli Orao says:

  Заборави рећи да и луди вучић припада тим Безумњацима !

  • острогорски says:

   Лако је Вучићу бити луд кад луди имају парламентарну већину.

 3. Риста says:

  "Морамо поново почети са изградњом нове Европе"! Па да. То и једни и други хоће. "Опасна струја либерала" на свој начин, мале државице на свој начин, само што они опасни не зависе од малих. Дакле, нову Европу ће изградити исламска опасна струја либерала. Али нису исламисти. Исламисти у ЕУ су ратници либерала. На овај или онај начин. (проширена американска верзија)

 4. Косовац says:

  Ала је одвалио глупост овај Миклош Кевехази да у Европи влада антисемитизам. Баш супротно, у Европи влада Семитизам, у свему према „Протоколи Сионских Мудраца“. То виде и врапци на грани. Семитизам, или прецизније Чивутизам. Најпрецизније, Сорошоизам. Када је ономад Орбан истакао оне билборде против Цивилног друштва, одмах се јавио амбасадор Израела да протествује што су му угрожена људска права. Па му је онда Натанијаху запушио уста да се не офира тако директно. ……………Антисемитизам се јавља само у опозицији, бројчано врло мало и уопште није опасан. Далеко је од тога да буде као у фашистичкој Немачкој својевремено. Евентуално ако рачунају у антисемитизам оне који се буне што Јевреји и даље траже да поново наплате своја страдања од фашиста. Чак и Србе проглашавају за антисемите иако Јеврејској заједници у Београду плаћају милион евра годишње (20 година) као реституцију. Из страха да их не прогласе за антисемите, и Срби не смеју чак ни да опсују оне Чивуте који су се потписивали на петицијама и захтевима да НАТО пакт бомбардује Београд, да ако нека бомба потрефи Слободана Милошевића.

 5. Gagi says:

  Sto bi Rusija pruzala ruku dokazanim istorijskim neprijateljima svoga naroda kada danas ima sve resurse za samostalan zivot. Moze da bude samo jedno,danas su politicari u Rusiji u dogovoru sa svetskom oligarhijom. To su zapravo katolicki komunisti koji prde u istu tikvu. Sada Ruski komunisticki politicari spasavaju svoju centralu moci Vatikan i njihove nebulozne svetske aspiracije koje su dozivele svetski krah. Drugo su nesto bili Romanovi, drzavu su izgradjivali na svojoj Pravoslavnoj i istinskoj veri. Ovi danas su Vatikanski komunisticki internacionalisti koji eto, priskacu u pomoc.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u