МАЂАРИ ЗАРАТИЛИ са Европском унијом!

MAĐARI ZARATILI sa Evropskom unijom!

18 maja 2017

Šef mađarske diplomatije Peter Sijarto odbacio je rezoluciju EP kojom se ta zemlja osuđuje, ocenivši je kao „novi napad mreža Džordža Soroša na Mađarsku“.

Evropski parlament prethodno je osudio „ozbiljno pogoršanje“ vladavine prava i osnovnh prava u Mađarskoj, prenosi Rojters.

Za rezoluciju, kojom se Mađarska poziva da povuče nove restriktivne zakone o tražiocima azila i nevladinim organizacijama, glasala su 393 poslanika, protiv je bio 221, a 64 poslanika su bila uzdržana, preneo je Rojters.

„Evropske institucije su očigledno nesposobne da prihvate činjenicu da… vlada Mađarske nastavlja da praktikuje migracionu politiku koja je isključivo usmerena na osiguranje bezbednosti Mađarske“, naveo je Sijarto u saopštenju.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Mlađi Staroletnik says:

    Ako i treba tako. Mađarska, Slovačka, Češka i Poljska vide dobro šta se dešava u "vodećim" evropskim zemljama. Na pr. u Švedskoj isteruju stare Šveđane iz stanova da bi smestili migrante. Evo sada to slično će da urade i u Nemačkoj. A kada im mudžosi budu počeli silovati njihove sinove i kćeri, a ne samo decu anonimnih Nemaca, Šveđana, Francuza,... Pitam se pitam, da li će i tada njihovi sudovi oslobađati migrante krivice pod izgovorom - Pitao je dečeka u bazenu za seks, ali pošto ga dečak nije razumeo, onda je kriv dečak u Austriji koji ne zna Afdanistanski jezik!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *