МАДУРО: Ево колико су платитли за моје убиство

MADURO: Evo koliko su platitli za moje ubistvo

19 juna 2019

Predsednik Venecuele Nikolas Maduro izjavio je da je pokušaj njegovog ubistva koštao 20 milona dolara.

– Projekat mog ubistva, čiji (pokušaj) je bio izvršen 4. avgusta, koštao je nekoliko miliona dolara. Govori se o 20 miliona dolara – rekao je Maduro, govoreći pred vojnicima.On je zahvalio pripadnicima obaveštajne službe i policije za hrabrost koju su pokazali u zaštiti predsednika.

U avgustu prošle godine dva drona opremljena eksplozivom detonirana su blizu Madura dok je govorio na vojnoj proslavi povodom obeležavanja 81. godišnjice od osnivanja Bolivarske nacionalne garde.

Venecuelanske vlasti su uhapsile šest osoba osumnjičenih za upotrebu dronova sa po kilogram eksploziva u pokušaju atentata na Madura.

KOMENTARI3 komentara

  1. Velika Metla says:

    Aman narode prestanite s time "koliko ih je koštalo"! Nije njih to ama baš ništa koštalo (koštao ih je samo papir za štampanje),jer oni štampaju dolara koliko im treba,a ne koliko bi smeli štampati.

  2. rodja says:

    Uobičajeno, to samo mogu nato fašisti i usa zločinci !!! Oduvek su naručivali svrgavanje vlasti pod raznim izgovorima (kao i sada sa Iranom) i plaćali naručiocima novčanicama sa duplim i troduplim serijskim brojevima. štamparija dolara radi kao i uvek bez pokrića.

  3. petrovgrad says:

    Sve dok se ne uklone la\ni papiri sa malo farbe iy opticaja u Rusiji i Kini, dotle je Amerika dominantna. Najskuplja stvar ili robe od 45 pa do danas jeste ameri;ka artija. Tim papirima drze Rusiju, Kinu, Indiju i ostale u zavistan i podredjen položaj. Do lazanski brblja o ovionima, brodovima, satelitima, raketama i ostalim sranjima, Ameri onako natenane sisaju krvi celom svetu. Lazanski lupeta i kaže Kuvaj, Emirati, Saudijci su bogati jer imaju naftu. Tu naftu i mnogo više od nafte bogatstva ima Rusija, ali je za Kuvajt i Emirate u mnogome socijalni slučaj. Arapi izvoze naftu a za uzvrat Ameri i zapad im daju kamione, autobuse, zidaju zgrade i puteve. To nikako da objasni Lazanski.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *