„Majke Srebrenice“ – dobra zarada za širenje mržnje i lažnu brigu za sunarodnike (video)

„Majke Srebrenice“ – dobra zarada za širenje mržnje i lažnu brigu za sunarodnike (video)

12 aprila 2013

Udruženje  „Majke srebrenice“ veoma dobro zarađuje od širenja međunacionalne mržnje u BiH i lažne brige za prava svojih sunarodnika.

Predsednica Udruženja  „Majke Srebrenice“ Munira Subašić došla je u žižu javnosti kada je nedavno izvedena iz sale u kojoj se održava javna debata o radu međunarodnih krivičnih sudova. Ona je tokom govora predsednika Srbije Tomislava Nikolića pokušala da podigne transparent na kome je pisalo“Republika Srpska, genocidna”.

Međutim, kako je Munira dobro plaćena da širi mržnju, pokazala je jedna bosanska televizija koja je napravila dokumentarni film o problemima muslimanskih izbeglica i onim ljudima, koji poput Munire, dobro zarađuju na muci svojih sunarodnika.

U tom dokumentarcu otkriveno da Munira Subašić ima nekoliko kuća kuća i stanova, od čega dve kuće u Sarajevu.

„Svi mi koji radimo u udruženju imamo i stanove i kuće.“ – rekla je Munira bez malo skromnosti.

Ona je navela da je dobila oko 300. 000 maraka pomoć za rad Udruženja od Telekoma BiH, a na pitanje novinara da li je potrošen sav novac ona je rekla da nije i da je na računu.

Međutim, proverom računa utvrđeno je da na njemu ima samo 100. 000 maraka, dok je ostalih 200. 000 navodno potrošeno za renoviranje prostorija Udruženja. Otkriveno je i da njen sin vozi džip koji je dobio od UN, a da ona zarađuje mesečno čak 4. 000 maraka.

(Srbel.net)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *