МАКЕДОНИЈА ОДГОВОРИЛА РУСИЈИ! После овога све је јасно

MAKEDONIJA ODGOVORILA RUSIJI! Posle ovoga sve je jasno

23 oktobra 2018

Ministarstvo spoljnih poslova Makedonije odbacilo je tvrdnju Rusije da je ucenama, pretnjama i kupovinom glasova obezbeđena većina u Sobranju za izglasavanje predloga za pristupanje izmenama Ustava Makedonije.

„Ministarstvo spoljnih poslova Makedonije kategorično odbacuje navode i kvalifikacije iznete u komentaru Odelenja Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije za informisanje od 22. oktobra u vezi s izglasavanjem predloga za pristupanje izmenama Ustava u Parlamentu Makedonije“, navodi se u saopštenju.

Ministarstvo te navode smatra potpuno neosnovanim i neistinitim, iznetim s jasnom tendencijom da se kompromituje politički proces koji je od istorijskog značaja za Makedoniju i sve njene građane.

„Poslanici su, uz potpuno poštovanje svih demokratskih principa predviđenih parlamentarnom procedurom, doneli odluku koja reflektuje decenijska zalaganja Republike Makedonije za članstvo u NATO-u i EU, kao strateške prioritete za koje postoji najširi mogući konsenzus, što je dobro poznato i našim ruskim prijateljima“, piše u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Makedonije.

(Sputnjik)

KOMENTARI7 komentara

 1. Kulak says:

  Naravno da je sve jasno.Ameri igraju maksimalno prljavo.

 2. Vojna i ojdesve says:

  Ode moj zhivot. Od 1991-2018god. Ode moj zhivot u nishta. Sad Sam samo umorni u godine chovek. Ko che da mi vrati zhivot ???

 3. Vesko says:

  Ne vjerujem im nista vise nakon tog propalog referenduma o imenu! O NATO se mora odlucivati na referendumu. U protivnom to ce biti klasicna okupacija kao i Crne Gore na cijem celu stoji krminalizovana mafijaska struktura ubica 'demokrata EU Rajha i krvavog Nazi NATO' koji ce biti unisten u potpunosti zajedno sa svojim vazalima, svidalo se to nekome ili ne za sve ono sto je uradio. Ko u to sumnja on je degen.

 4. petrovgrad says:

  Amerika je samo jedan o činalaca NATO,sve članice su kolektivne ubice slobodnog čovečantsva.

 5. Jovo Veselinovic says:

  NATO Je Okopirao jugosovenske republike 1990 godine i jugosloveni koji se ne krste ni Bogu Mole im Sluze za Pripajanju u NATO Savez za Mir

 6. pravda says:

  STOP EU i NATO FASIZMU

 7. Barakuda says:

  Jasno je da ih Rusija ne priznaje, a ameri će preći dozvoljenu crtu !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *