МАКРОН ИМА САМО ЈЕДАН ЗАДАТАК, Француска ће за пет година…

МАКРОН ИМА САМО ЈЕДАН ЗАДАТАК, Француска ће за пет година…

31 маја 2017

За пет година ће Француска постојати само као географски појам, односно провинција у „Европи“, а самим тим и провинција у глобалном капитализму.

Французи су имали последњу шансу да спасу своју нацију али то нису успели јер им је речено да бити Француз значи бити фашиста и расиста. Тако је изабраник за председника победио Марин Ле Пен, лидерку једине политичке партије која се залагала за Француску.

Након пет година под владавином Макрона, од Француске ништа неће остати. Макрон, избор Вашингтона и интернационалних банкара, представља, по речима Дајане Џонстон, „транс-атлантску елиту потпуно посвећену „глобализацији“, користећи све што је остало од властодавне моћи националне владе како би их даље ослабила и препустила одлучивање „тржиштима“ – то јест интернационалном капиталу којем управљају велике банке и финансијске институције, за које је важно напоменути да се налазе у САД-у, попут Голдман – Сакса.“

Макрон себе дефинише као „диверзиста“, наводећи да „не постоји француска култура.“ Макронова министарка за војну одбрану је изјавила да се „не осећа као Францускиња.“

Макрон је по узору на русофобну линију америчких неоконзервативаца на инагурацију дошао у војном возилу.

Није јасно због чега је Путин отишао у Француску да се састане са Макроном, који је потпуно у џепу Вашингтона. Можда руска влада верује да су терористички напади у Француској стварни и нада се да ће напокон убедити једну западњачку владу да им се придружи у „рату против терориста.“ Можда је, пак, Путин желео да види да ли је Макрон уопште свестан конфликта са Русијом ка којем САД гура Европу.

Можда је Макроново позивање Путина предложено од стране Вашингтона, тако да одржи наду Путину да ће Запад сарађивати, док се Вашингтон спрема за напад.

Само две државе стоје на путу светске хегемоније Вашингтона: Русија и Кина. Од ове две препреке, Русија се сматра највећим непријатељем унилатеризма САД-а. Европа је зависна од руске енергије, а нуклеарни системи оружја Руса су врло напредни.

Чињеница да национална сувереност Русије у толикој мери зависи од Путиновог вођства чини Русију најподложнијом за интригу Вашингтона. Путин може бити уклоњен атентатом. Кинеско вођство, пак, не може јер је колективистичко. У владајућој партији у Кини постоји демократија. Фокус Вашингтона на Кину је да дискредитује владајућу партију путем организација финансираних од стране САД-а унутар Кине у те сврхе.

Вашингтон наводи свет на велики конфликт. Руска и кинеска влада морају знати да су на мети. Како се њихове наде за дипломатију нарушавају од стране Вашингтона и Европе, они ће доћи до закључка да је њихов једини избор да се предају или да ступе у рат.

(Пол Крејг Робертс)

 

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u