МАКРОН ПРИЗНАО: Наша Европа је уздрмана!

MAKRON PRIZNAO: Naša Evropa je uzdrmana!

17 oktobra 2023

PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron izjavio je večeras da je Evropa uzdrmana, a povodom pucnjave u Briselu u kojoj su ubijena dva švedska državljana.

Makron je dodao da se radi o „islamističkom terorističkom napadu“, prenosi Rojters.Pucnjava se dogodila u centru Brisela, a napadač je i dalje u bekstvu.

Prema pisanju lokalnih medija, belgijske bezbednosne službe poseduju video-snimak na kojem je osumnjičeni izjavio da je član Islamske države, međutim autentičnost snimka još uvek nije potvrđena.

KOMENTARI6 komentara

 1. padre says:

  Dobro, pošto je rat u Izraelu,sad mogu malo da puste Ruse i Kineze! Važno je, da oni nikad nisu za ništa krivi! Nti za Afriku, niti za Bliski Istok, niti za Ukrajinu!, niti za Tajvan! Teško je kulturnoj Evropi da živi, kad je opkoljena samim divljacima!

 2. Velika Metla says:

  Nije to više " vaša " Evropa. "Vašu" Evropu ste uništili, a sada ćemo da gradimo normalnu Evropu svih slobodnih naroda. Znači nacionalnu Evropu, gde će dođoši MORATI da se ponašaju po pravilima domaćina. A ako im se ne sviđa onda rep na krsti i pravac tamo gde im se sviđa. SMRT SATANISTIMA !

 3. Željko says:

  Uzdrmane su države koje su imale kolonije diljem planete Zemlje, koje su imale robove, koji su žarili i palili diljem planete Zemlje i koje su i formalno nakon prestanka okupacije vladale tim državama, posebice u Africi kroz "Kolonijalni porez", putem neokolonijalizma vladale bivšim kolonijama! P.S. Izrael, Australija, Novi Zeland, Kanada, su "države" kao nekada Južna Afrika države apartheida i koliko su kolonijalisti "država" napravili, dijeleći države na nekoliko da bi lakše vladali tim državama preko stalnih ratova i da bi te "države" služile kao "nosači zrakoplova": Singapur, Bruneji, Kuvajt, Katar, Bahrein, itd.!

 4. Protokoli hrvackih ludaka says:

  Hahahahaha koja ysrana njuška 🤣🤣😂😂

 5. EkRostand says:

  Drma,drma,drma,drma plovak.Kad mi arap ne da mira pecanje me rekreira.Omiljeni hit Makarondžije.

 6. M says:

  Ti si Mikrone sudjelovao u kreiranju takve EUrope,i to kao jedan od glavnih aktera idiote jedan!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *