МАКРОН: РУСКА ВАКЦИНА?

MAKRON: RUSKA VAKCINA?

19 aprila 2021

Ruska vakcina protiv kovida Sputnjik V u ovom trenutku verovatno neće igrati ulogu u naporima Evropske unije da ubrza svoju vakcinaciju, izjavio Emanuel Makron.

On je podsetio da ruska vakcina protiv koronavirusa još uvek nema odobrenje evropskog regulatora.„Ne mislim da je ruska vakcina danas rešenje za ubrzanje, jer će biti potrebno vreme da se dobije odobrenje evropske agencije i trebaće vremena da se na našem kontinentu proizvede takva vakcina“, rekao je francuski predsednik za američku televizijsku mrežu CBS u intervjuu emitovanom juče.

On je ukazao na činjenicu da je proizvodnja vakcina u Evropi ubrzana i da će Francuska biti u situaciji da ispuni svoje ciljeve uz pomoć onoga što ima sada.

Prema francuskom lideru, nekoliko država članice EU odlučile su da započnu rasprave o Sputnjiku, ali u EU postoji i nekoliko jednostavnih principa.

„Prvo, ako naše evropske sanitarne vlasti ne priznaju vakcinu, ne postoji način da se ova vakcina upotrebi na našem tlu. I u ovoj fazi ruska vakcina nije priznata od naših vlasti“, rekao je francuski predsednik.

KOMENTARI6 komentara

 1. Pingback: MAKRON: RUSKA VAKCINA? – Prava istina o svemu

 2. persida says:

  Makron je nepismeni pajac, idiot koji nista ne zna. Sramota je sto Rusija uopste razgovara sa ovim majmunom.

 3. Gardista says:

  Peder

 4. Milutin says:

  Amerikanci, Britanci, Izrael i su se vakcinisali protiv kovida dok je ovaj bio u početnim mutacijama prema kojim su i napravljene Fajzer i AstraZenek i druge vakcine odobrene za primenu u EU. Kada ovi prvi završe posao u svojim zemljama nadalje će prodavati svoj zuckerwasser drugim zemljama za velike pare. Jer virus će već toliko mutirati da njihove dobre ali uskopjasne vakcine više neće davati dobru zaštitu. Gvožđe se kuje dok je vruće, nebitno kojim čekićem. Od EU postaće auuuu. Moroni, nije situacija takva da vi tražite od Rusije i Kine vakcine, a oni ne daju. Nego oni nude, a vi nećete. Ne zaboravite to nikada.

 5. Norman says:

  Mala grupa gejova se kocka sa životima stotina miliona zombiranih evropljana. U toj "oazi demokratije" oni zavide (!?$) Srbiji koja:može da vakciniše s v a k o G a ko poželi, vakcinom, koju želi i to besplatno. Čak i strance, putnike namernike i migrante! Ovo eu stvarno nema alternativu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *