МАКРОН СРУШИО СНОВЕ УКРАЈИНЦИМА

МАКРОН СРУШИО СНОВЕ УКРАЈИНЦИМА

19 априла 2024

Западу је немогуће да обезбеди Украјини верзију израелског противваздушног система „Гвоздена купола“ је нема ни времена ни ресурса да оствари такав подвиг, изјавио је француски председник Емануел Макрон.

Он је пред новинарима након састанка Европског савета у Бриселу истакао хитност западних земаља да обезбеде Украјини различите системе ПВО.Ипак, он је на питање о могућности набавке система у израелском стилу за Украјину рекао да то није у плану.

„Израел је градио и финансирао свој систем дуго времена – деценијама. Немогуће је израдити исти систем који би у потпуности задовољио потребе Украјине“, одговорио је Макрон.

Друго питање је способност производње оружја потребног за Кијев, а Макрон је појаснио да Запад више воли да помаже Украјини као део заједничких коалиционих напора у којима земље деле одговорност и допуњују једна другу.

KOMENTARI4 коментара

 1. Xavier Mass trubaduro says:

  Kako ne možete da spasite Ukrajinu??? Svemoguća Amerika 100% može, svi smo čuli da je Amerika svemoguća i da ima i svemoćni dolar, da imaju svemirske tehnologije koje im prenose mali sivi i mali zeleni, to su oni koje je svemoćni američki pvo poskidao im svemirske tanjire a sve svemirce iz njih koji su preživeli su zarobili i muče ih da priznaju kakve sve tehnologije mogu da odaju amerikancima kako bi oni mogli da spasu svet od varvara sa Istoka i zlijeh svemiraca iz dubokog svemira 😁

  • Amalek must die ! Moab must die! Kanan must die! All non-israel must die! says:

   Da,da, "delenje odgovornosti i nadopunjavanje",tj. vi njima vašu propalu vojnu tehnologiju a ukrosi svoje živote...baš pravedno...

 2. Petrovgrad says:

  Najbolje bi bilo da NATO udje u Moskvu pa da pusti Ukrima da završe posao. Zabole k... EU za Ukrajinu. To je za njih banana država, korumpirana, neuredjena, sirotinja, beda. Njih cene, kao ove iz Somalije, Malija, Ruande, . Evropa dodje po jeftine sirovine i jeftine robove.

 3. peralozac says:

  Svemoguća "gvozdena kupola", smeće kao i Patriot, u holivudskim filmovima nepobedivi i neuništivi kad ono na istom nivou (ili čak lošiji) od ukrajinskih S300 iz Sovjetskog doba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u