МАКРОН СТИГАО У БЕОГРАД! (УЖИВО ВИДЕО)

MAKRON STIGAO U BEOGRAD! (UŽIVO VIDEO)

15 jula 2019

Predsednik Francuske Emanuel Makron sleteo je na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“. Nekoliko minuta pre šefa francuske države, na pistu beogradskog aerodroma sleteo je avion sa članovima delegacije Francuske, a potom i predsednički avion.

MAKRON I VUČIĆ NA AERODROMU NIKOLA TESLA OTKRILI PLOČU

Predsednici Francuske i Srbije, Emanuel Makron i Aleksandar Vučić svečano su na aerodromu Nikola Tesla otkrili ploču povodom zvaničnog početka radova na modernizaciji beogradskog aerodroma, koju će sprovesti francuski koncesionar, kompanija Vansi erports Na ploči piše:

„Dana 15. jula 2019. godine, predsednik Republike Srbije, nj. e. Aleksandar Vučić i predsednik Republike Francuske, nj. e. Emanuel Makron obeležili su početak radova na modernizaciji Aerodroma “Nikola Tesla, koju sprovodi kompanija „VINCI Airports“.

KOMENTARI7 komentara

 1. Ivana says:

  Novo poniženje Srbije i Srba jel to onaj koji je Srbe svrtao na poslednje mesto a Hrvate ustaše i saradnike Hitlera na prvo povodom proslave antifašizma.

  • Ivke says:

   Pored ovakvih prijatelja nem NE trebaju neprijatelji

 2. Za Srbiju says:

  Došao da postanemo i francuska kolonija, pored nemačkih, turskih, američkih i drugih kolonizarora i dao nam rok od nekoliko meseci da priznamo tzv.nezavisnu državu Kosovo. Ubeđuje nas da je to prošlo i završeno, odnosno istorija. Za nas je sadašnjost i neprihvatljivo i neprijateljski čin. Baš da vidim da Francuska ili neko iz EU, preda deo svoje teritorije nekim migrantima, odnosno nacionalnoj manjini, koja teroriše francuze, a onda u pokušaju da zaštiti francuze, dobije bombardovanje i ravnanje Francuske. Pa da mi -Srbija priznamo tu terorističku državu i ubeđimo Makrona da nastavi da živi u dobrim odnosima sa teroristima i da im da teritoriju.

 3. Crna Trava se javlja says:

  Makron ozbiljan i jasan, domaćain kao malo dete bunca o nekih 3%, pa oa o nekih pet puta više galsova.

 4. Crna Trava se javlja says:

  Došao Makron, ozbiljan i razložan, dočekalo ga malo uvređeno dete sa buncanjem o nekih 3% i nekih pet puta većem broju glasova.

 5. Zoran says:

  U zahvalnost na milion dolara poklona za Notr Dam, makron ublazava zahteve za Kosovo.:)

 6. Mi says:

  "Srbija bi povodom Kosovamorala da se ponaša isto kao Francuska oko Alzasa i Lorene, koje je izgubila u Francusko Pruskom ratu 1870. godine kada Nemačka još nije bila ujedinjena.Francuzi su tada izjavilida taj gubitak neće priznati do "sudnjeg dana", da o tome neće imati nikakve konferencijei nikakve pregovore, nego da će Alzasi Lorenu vratiti kad istorijske okolnosti to dozvole" reči su istoričara, pisca knjige "Svetlost zapada" Nikole Moravčevića...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *