MALEZIJSKI MEDIJI: Ukrajinski SU-25 je oborio Boing 777

MALEZIJSKI MEDIJI: Ukrajinski SU-25 je oborio Boing 777

6 avgusta 2014

UKRAINE-RUSSIA-CRISIS-MALAYSIA-ACCIDENT-CRASHMalezijski mediji objavili su – pozivajući se na eksperte – da je Boing 777 nad Ukrajinom mogao oboriti Su-25 – gađajući ga i raketom i 30-milimetarskim topom.

Ovo može značiti samo jedno: da su malezijski putnički avion oborile snage kijevske hunte i da su Barak Obama, Dejvid kameron i svi ostali zapadni lideri – svih proteklih dana – namerno lagali i obmanjivali i svoju i svetsku javnost.

New Straits Times je naveo ukazivanja neimenovanih eksperata da je ukrajinski lovac Su-25 prvo na Boing 777 ispalio raketu vazduh-vazduh, a odmah potom ga „dotukao“ topovskim pogocima.

Uz ovo je posebno naglašeno: da se samo tako mogu objasniti oštećenja na trupu aviona – okrugle rupe od topa i raketna u vidu „strele“.

Isti list je naveo i ovo stručno mišljenje: „Na mestu pada aviona nađeni su komadi kakvi ostaju posle korišćenja oružja sa distancionim detonatorom. Na drugim ostacima Boinga vide se preciznija i zgusnutija oštećenja kakva pravi vatra iz topova. Sve to sada analiziramo“.

Prema verziji koju objavljuju Malezijci, ukrajinski livac je koristio raketu sa samonavodećom „termo-glavom“, a pogodila je Boing direktno u motore.

Ovo isključuje kijevsko-vašingtonsku verziju da je malezijski avion bio oboren raketnim sistemom „Buk“ sa zemlje i sa teritorije pod kontrolom snaga Donjecke Republike.

Eksperti koje citiraju Malezijci tvrde da u tom slučaju od aviona – posle pogotka rakete – ne bi ništa ostalo i da ne bi ni bilo potrebe da se „dotuče“ avionskim topom.

Ministarstvo odbrane Rusije je još pre desetak dana objavilo da je pored malezijskog aviona leteo ukrajinski Su-25.

(Fakti.org)

KOMENTARI4 komentara

  1. Miki says:

    Ovom tekstu ne treba komentar, ista je prica i sa markalama i sa rackom a i sa irackim hemiskim oruzjem, pored rusije molim kinu da se probudi i nju ce rasparcati ako sa rusijom ne krene u unistenje jedinog zla na svetu SAD.

  2. Milan says:

    Znaci ti Miki I Ljupco navijate za pocetak svetskog rata? Kome ce to da pomogne?

  3. Vucina Zmajevic says:

    Moj Milane- jabuko sa grane... samo neka i zdravo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *