МАЛИ АЛИЈИН ПРЕТИ СРБИМА: „Осветићемо се на свој начин“

MALI ALIJIN PRETI SRBIMA: „Osvetićemo se na svoj način“

1 avgusta 2021

Lider SDA Bakir Izetbegović tvrdi da su muslimani postali nezaobilazan faktor na Balkanu.– Ovih dana počinje neko drugo poluvreme. Neće ono biti vojno. Učinićemo sve da ono bude političko i da polako nadjačamo i da se na svoj način osvetimo. Naša osveta će biti da ćemo napraviti jedno uređeno društvo, jednu evropsku zemlju u kojoj će biti civilizacijski odnosi – tvrdi Bakir Izetbegović.

Navodi da su muslimani postali nezaobilazan faktor, ne samo u BiH nego na Balkanu.

– Nema više nijednog pitanja da, kada računaju šta će se desiti i kada razmišljaju šta će uraditi, u formulu ne ubace i bošnjački narod – poručio je Izetbegović.

On je naveo da je NATO u BiH.

– Ovde su Amerikanci i Evropljani. Nigde otići neće – izjavio je Izetbegović u Gacku na godišnjicu formiranja muslimanskog bataljona „Šargan.

(Večernje novosti)

KOMENTARI10 komentara

 1. šiško says:

  Mada ne razumem kome i za šta će se osvetiti, ja ga od srca podržavam da sprovede ono čime preti. Ako uspe da sprovede u delo "pretnju", učiniće dobro svim žiteljima BiH, balkanskog poluostrva, pa čak i ostatku evrope. Samo napred, Bakire! Tako govori mudar političar.

 2. spira says:

  Živkoviću ne prdi.

 3. Ivana says:

  Američki vojni brod uplovio u hrvatsko more da pripreti Republici Srpskoj de su ruski vojni brodovi i njihovi specijalci? Nemci, ameri i ostali katolibani pomogli etnički očistiti Krajinu od Srba svojim saveznicima rvatima usrašma. Sad pomažu bošnjacima a čiji su Srbi ili su pravoslavne zemlje samo kolonije pod upravom zapada, vatkana i papka sotone?

  • Pravda says:

   to nije hrvatijansko more no srbsko. ako su ga hrvatijanci i ugari okupirali ne znaci da je njiovo.

   • Mate says:

    Kada su Servi imali izlaz na more, osim u Srboslaviji? To vaše more nije, nego mitomanija i standardno svojatanje svega tuđeg.

    • Mime Nikolić says:

     Mate, tebi su novokomponovi HDZ "znanstvenici" baš dobro mozak ispali. Sve vreme dok ste vi sanjali kao provincija vaš tisućletnje san, Srbija je bila na srednjem i južnom Jadranu i trgovala sa Venecijom koja je sve spomenike izgradila na Jadranu. Bar si morao da čuješ za cara Dušana, njegov zakon a sem srednjeg Jadrana, Egejskog mora država Srbija mu se prostirala do Peloponeza u Grčkoj.A vaše pleme je živelo oko ZaBrega, Sljemena i Zagorja i ovako govorilo;"Bum te fukal, ne buš mi pobegel", sve dok niste zamolili Srbina Đuru Daničića da vam kreira gramatiku i jezik baziran na srpskom jeziku.

 4. Čist je ko Suza says:

  Daj bože da bi vi bošnjaci napravite jedno uređeno društvo, jednu evropsku zemlju, to nije uspelo ni tvom ćaći Aliji koji nije bio takav mlakonja kao ti Bakire, taj je zajedno sa Klintonom i smestio Srbima srebrenicu pa ćeš ti sada na njenim temeljima da stvaraš to moderno društvo Muje i Hase, Fate i Ibre. Malo morgen ljigavi srbine koji se prezivaše Živković a ne Izetbegović.

 5. Ovcoizovani covid idioti says:

  Ovaj ko da prica viceve o muji i hasi ali je jos smesniji od njih.

 6. da da says:

  Budala lojava.

 7. Dragan says:

  „Osvetićemo se na svoj način“: Ne misli valjda opet na dete na ražnju...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *