МАНАСТИР ПОМАЖЕ СИНУ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Хиландар стипендира Богдана

МАНАСТИР ПОМАЖЕ СИНУ ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Хиландар стипендира Богдана

13 јула 2018

МАЛЕНИ Богдан Ивановић, син мучки убијеног лидера Грађанске иницијативе „Србија, демократија, правда“ Оливера Ивановића, добијаће у наредних десет година, односно до свог пунолетсва, стипендију коју му је обезбедио манастир Хиландар – ексклузивно сазнају „Новости“.Уговор о стипендирању биће потписан у наредних неколико дана, а исплата ће почети од првог септембра.

– Стипендија Хиландара има неописив значај, првенствено за Богдана. Он је дете које је крштено у Дечанима, дете које одраста у духу православља и које је са непуних седам година доживело велики губитак. То што Хиландар, као један од најважнијих центара православља на свету, мисли на Богдана да као сироче трагично страдалог косовског хероја Оливера Ивановића заслужује стипендију потврда је и доказ да велики људи никад не умиру, већ живе кроз своју децу – изјавила је за „Новости“ супруга убијеног Оливера, Милена Ивановић.

Лидер СДП-а убијен је 16. јануара испред страначких просторија са шест метака у леђа, а ни после пола године убице и њихови налогодавци нису пронађени и кажњени.

KOMENTARI3 коментара

  1. Bogomir says:

    zato jer deca ostalih palih Srba nisu vredna stipendije i zato jer se stipednija dobija samo ako ti otac pogine, a ostali koji nisu niciji i nemaju novac da plate skolovanje ili im otac nije poznata licnost pa jos politicar, oni nisu bitni. ono kad nemoze nize, SPC=JKP

  2. Mali Vuk says:

    Za sve pohvale monasima Hilandara. Osetio sam se srecnim, a milom Bogdanu zelim da bude cestit i srecan jer ce odrastati bez svoga najmilijeg i bez svog zastitnika- TATE !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u