МАНДИЋ О ВУЧИЋУ: Показао је велику одговорност, а митрополит Амфилохије предводи последњу литију

MANDIĆ O VUČIĆU: Pokazao je veliku odgovornost, a mitropolit Amfilohije predvodi poslednju litiju

1 novembra 2020

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić pozdravio je odluku predsednika Srbije da danas prisustvuje sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici i naglasio da dolazak predsednika Aleksandra Vučića šalje snažnu poruku srpskom narodu.

– Predsednik Vučić je pokazao veliku odgovornost. Doći danas i biti sa srpskim narodom je podsticaj da očuvamo sopstveni nacionalni identitet i našu veru. To je snažna poruka rekao je – Mandić u uključenju u program TV Prva iz Podgorice.



On smatra da je sada obaveza i dužnost svih da urade sve što je u njihovoj moći kako bi buduća vlada izgradila najbolje moguće odnose s vladom Srbije i tako zatvorili, kako kaže, jednu ružnu stranicu sramoćenja Crne Gore, koja je mislila da svoju sreću može da gradi na nesreći Srbije.

Smrt mitropolita Amfilohija predstavlja gubitak za ceo srpski narod, rekao je Mandić.

– Smrt mitropolita je veliki gubitak ne samo za Crnu Goru, nego za čitav srpski narod. Ono što gledamo u Cetinju i danas u Podgorici u suštini je završnica onih litija koje je pokrenuo. On predvodi poslednju litiju i odlazi na nebo – kazao je Mandića.

KOMENTARI



4 komentara

 1. milos says:

  I onda se cude sto ih nece u vladu

  • Za Srbiju says:

   Prošlo je vreme da Srbi nisu ni narod ni manjina u Crnoj Gori. Mi smo većinski narod, koji je napravio Crnu Goru i zato ona može da bude samo srbska država. A katolici bi hteli da je uzmu. "Neće da može."

 2. U letnjim haljinama volim says:

  Kako će žito preko maske?, to je vrlo odgovorno što je ne skida. Kakav nam je narod takva nam je i vlast, zato niko da se ne žali nego bolje da gleda gde i kako suknjicu da podiže, od nečeg se živeti mora.

  • Cp6a says:

   Mnogo ružno napisano.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *