МАНДИЋ О ВУЧИЋУ: Показао је велику одговорност, а митрополит Амфилохије предводи последњу литију

МАНДИЋ О ВУЧИЋУ: Показао је велику одговорност, а митрополит Амфилохије предводи последњу литију

1 новембра 2020

ЈЕДАН од лидера Демократског фронта Андрија Мандић поздравио је одлуку председника Србије да данас присуствује сахрани митрополита Амфилохија у Подгорици и нагласио да долазак председника Александра Вучића шаље снажну поруку српском народу.

– Председник Вучић је показао велику одговорност. Доћи данас и бити са српским народом је подстицај да очувамо сопствени национални идентитет и нашу веру. То је снажна порука рекао је – Мандић у укључењу у програм ТВ Прва из Подгорице.Он сматра да је сада обавеза и дужност свих да ураде све што је у њиховој моћи како би будућа влада изградила најбоље могуће односе с владом Србије и тако затворили, како каже, једну ружну страницу срамоћења Црне Горе, која је мислила да своју срећу може да гради на несрећи Србије.

Смрт митрополита Амфилохија представља губитак за цео српски народ, рекао је Мандић.

– Смрт митрополита је велики губитак не само за Црну Гору, него за читав српски народ. Оно што гледамо у Цетињу и данас у Подгорици у суштини је завршница оних литија које је покренуо. Он предводи последњу литију и одлази на небо – казао је Мандића.

KOMENTARI4 коментара

 1. milos says:

  I onda se cude sto ih nece u vladu

  • За Србију says:

   Prošlo je vreme da Srbi nisu ni narod ni manjina u Crnoj Gori. Mi smo većinski narod, koji je napravio Crnu Goru i zato ona može da bude samo srbska država. A katolici bi hteli da je uzmu. "Neće da može."

 2. U letnjim haljinama volim says:

  Kako će žito preko maske?, to je vrlo odgovorno što je ne skida. Kakav nam je narod takva nam je i vlast, zato niko da se ne žali nego bolje da gleda gde i kako suknjicu da podiže, od nečeg se živeti mora.

  • Cp6a says:

   Много ружно написано.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u