МАНИФЕСТ УБИЦЕ СА НОВОГ ЗЕЛАНДА: Не сме се поновити оно што се десило на Косову!

МАНИФЕСТ УБИЦЕ СА НОВОГ ЗЕЛАНДА: Не сме се поновити оно што се десило на Косову!

15 марта 2019

Пре него што је извршио масакр у џамији у новозеландском граду Крајстчерчу, један од убица, Брентон Тарант (28), на друштвеним мрежама објавио је манифест на 73 стране у којем је као мотив језивог злочина навео и балканизацију САД, што ће „осигурати да се више никада не догоди таква ситуација као што је уплитања Америке у Косово“.„Бели геноцид“

Тарантонов манифест под називом „Велика замена“, који је у међувремену обрисан, почиње цитирањем песме Дилана Томаса „Не одлази тихо у ту благу ноћ“.

У првом делу који је насловљен са „Увод“, уз бројне странице Википедије пише да мигранти имају вишу стопу наталитета, што назива белим геноцидом.

У другом делу манифеста где даје одговоре на питања за која „претпоставља да ће људи желети да знају о њему“, попут због чега је то урадио, ко је утицао на њега и слично, себе представља као „обичног белог човека“, који је „одлучио да заузме став да би осигурао будућност свог народа“.

На прво питање ко је он, изнео је детаље свог детињства и школовања и како је зарадио новац, преноси Блиц.

„Ја сам само обичан белац. Рођен сам у Аустралији у радничкој класи, у породици са ниским примањима. Моји родитељи имају шкотске, ирске и енглеске корене. Имао сам нормално детињство, без великих проблема. Нисам се много интересовао за образовање, једва сам добијао пролазне оцене“, навео је.

Даље тврди да је новац стекао улгањем у биткоине, а да је зарађено користио за путовања. Како наводи, донедавно је радио у ланцу брзе хране у којем се продају кебаби.

Следеће питање на које даје одговор је због чега је извео напад. Наводи да је желео да покаже „освајачима да наша земља никада неће бити њихова“ да је „наша домовина наша“ и да „док бели људи живе, они никада неће заменити наше људе“.

Језив злочин правда речима да је у питању освета за „стотине и хиљаде смрти које су узроковали страни освајачи на европском тлу кроз историју“. Тврди да нападом свети „европске мушкарце и жене који су изгубили животе за своје земље у бесконачним ратовима током европске историје, да би на крају њихове земље биле предате страном шљаму“, а потом као циљ наглашава жељу да „створи атмосферу страха и промене“.

„Балканизација САД“

Међу разлозима наводи и да ће подстаћи „окршај између европских народа у НАТО-у и Турака“ и поново „окренути НАТО да уједини европску војску и одбаци Турску, која је непријатељска сила“.

Тарант пише о „балканизацији САД“.

„Коначно, желим да створим конфликт између две идеологије у САД по питању власништва оружја у намери да створим још већи јаз у културној, политичкој и расној подели држава. Овај конфликт под Другим амандманом и намера да се укине право на држање оружја коначно ће резултирати грађанским ратом који ће на крају балканизовати САД политички, културно и на крају по расном питању.

Балканизација САД не само да ће резултирати расним поделама људи у САД, обезбеђујући будућност беле расе на северноамеричком тлу, али и биће смрт жеље да се сви измешају. Даље, ова балканизација ће смањити могућност да САД пројектују глобалну моћ, те осигурати да се више никада не догоди таква ситуација уплитања САД у Косово (када су се америчке НАТО снаге бориле на страни муслимана и масакрирале европске хришћане).“

„Ја сам донео одлуку о нападу“

На питање кога представља, наводи да је стоји иза „милиона европских и других етнонационалистичких народа који желе да живе у миру међу својим људима, живећи у својим земљама, практикујући сопствене традиције и одлучивања о будућности своје врсте“.

Тврди да није део ниједне партије или организације, али признаје да је донирао и контактирао са бројним националистичким групама, мада не наводи којим. Напад је, тврди, његова одлука.

„Ниједна група ми није наредила напад, одлуку сам донео сам, иако сам контактирао поновно основане Витезове темпларе за благослов за напад, који ми је дат“, пише.

KOMENTARI2 коментара

  1. Vojna i ojdesve says:

    Trechi svetski rat....

    • Boss Serbia says:

      Koji gladijator! Šta priča čovek , ja ne verujem... Kad malo bolje razmisli čovek , ima tu rezona... Jedino što sve globalne stvari o kojima je čovek informisan, i to dobro ,neće rešiti ovim sto je uradio... Nevine živote je uzeo,no kao mala kap u moru, nije imao izbor... a želja jaka, odluka nepokolebljiva...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u