МАНИЈАЦИ И ПРОСТАЦИ НА ТЕЛЕВИЗИЈИ, таленти на улици!

MANIJACI I PROSTACI NA TELEVIZIJI, talenti na ulici!

17 januara 2016

zmaj-od-sipova-telegraf_talenti-800Dok se na televiziji promoviše razvrat, blud i površnost, na ulicama večih gradova u Srbiji, talentovani muzičari, pevači, slikari i glumci moraju da izvode perfomanse na ulici.

Na televizijama u Srbiji najviše pažnje dobijaju kriminalci, striperi, starlete, prostitutke, nekulturni i priglupi ljudi, osobe koje nemaju nikakav karakter niti pamet. Za to vreme svakodnevno u Srbiji na ulicama većih gradova razni talenti primorani su na ilegalu.

Mnogi muškarci i žene odbivši da se skinu ili da „izigravaju“ nepismene budale u javnosti gube šansu da budu primećeni u današnjem društvu, jer su mediji sasvim „namerno“ skrenuli pažnju na nešto drugo. Na nešto što očigledno nije sa ove strane razuma.


Tako dok imamo prilike na gotovo svim većim kanalima videti popularnog „Zmaja od Šipova“ koji se tereti za zlostavljanje i silovanje jednog momka u svom selu. Možemo videti plastične i glupe devojke koje se dovode u vezu sa elitnom prostitucijom. Možemo videti osobe koje su stekle popularnost glupirajući se na internetu ili one koje su dovoljno sposobne samo da se skinu gole.

Za to vreme na stotine talenata, kako pevača, muzičara i slikara, tako i glumaca i potencijalnih državnika primorano je da svoje talente i umeće javnosti pokazuje na ulicama u većim gradovima ili u studentskim prostorijama gde mogu doći do večeg auditorijuma. Ovakvo posrnuće u društvu nažalost dovešće do dodatne degradacije u omladini.

(balkanspress.com)

KOMENTARI10 komentara

 1. deda mraz says:

  Srbija je jeftini bordel postala i ona vise apsolutno nema ni jedan atribut normalne drzave.

 2. Mali says:

  E moj deda mraze da je samo u Srbiji.Skoro u celom svetu,izuzevsi par zemalja-RF..

 3. Amin says:

  Potpisujem Pomislio sam da mi je neko ukrao moj tekst, ili sastavio iz delova tekstova koje imam napisane, ali nije. Setim se posle da sam ja u totalnoj izolaciji, a to opet znači nešto. Ima ljudi koji isto misle i sa istim rečima opisuju današnje medije. Intermagazin je ipak izuzetak, bez obzira što nam prenosi ponekad i bombastične tekstove. Ipak nema veličanja nakaza srpskih. Ja sam video, na moju sreću, samo par odlo-momaka iz nekih rijaliti srpskih programa, a bila neka dvojica pa pozvala devojku pa joj rekli kako je njen mladić vara, pa ga ona ostavila a oni se potukli...I to sve na "sceni"... Grozno poniženje zaista divne devojke na prvi pogled, ali nakon kasnijeg razmišljanja ja shvatim da je ona došla dobrovoljno na rijaliti i smuči mi se život. Dugo sam mislio da je to samo u Srbiji, ne verujući da su narodi sveta skinuli gaće gotovo svi redom. Zapadne mi slučajno za oko nešto iz Hrvatske, neka baba koja ima telohranitelje, i ja ajd da vidim šta je to. Zašto baba ima telohranitelje. Isto kao i ono prvo. Rijaliti i tuča na sred scene babe i neke devojke. Doviđenja razgovori, zbogom pameti. Članak gore je kratak, nenasilan, tačan i strašno tragičan. Ja zaista ne gledam rijalitije. Ovo što sam našao isečke, bilo u pakovanju sa nekim psiho analizama. Inače, televiziju gledam samo u restoranu i to bacim par pogleda. Sve isto, samo druge teme. Filmove svih vrsta sam prestao da gledam negde 2003. VN i Politiku pročitam površno i iz komunističke navike moga tate, koja se preselila i kod mene. Ono što pišu u VN je odvratno, a u Politici zapakovano u celofan govno boje. Verovatno sam zato i sačuvao svest i prisebnost, bar onoliko koliko sam ja u stanju toga da imam. Hvala za ovaj izuzetno redak članak u našim medijima.

 4. ANA says:

  Kao i "AMIN" i ja potpisujem. Ovo je užas, a nekad ovi iz relitija ni na ulici ne bi bili. Da li smo se stvarno toliko moralno srozali, ili vlasnici ovih TV kuća svjesno ponižavaju svoj narod.

 5. MERI says:

  ANA- Reč je o svesnom ponižavanja naroda, cilj je uništavanje prave elite i kvarenje i uništavanje omladine od strane tih vlasnika TV programa.

 6. Ivan says:

  A da li vi stvarno mislite da je ovo sve jedan slu;ajan proces i prosta koincidencija da se u skoro svim glavnim, a ponajviše najgledanijim medijima promoviše kurvanluk, kriminal, plastikaneri od devojaka, nasilje, nekultura, glupost, psovanje i slično? Gde su nestale kvalitetne obrazovne, naučne i slične emisije? Sto posto sam ubeđen da se radi o sistematskom, planskom, organizovanom, dogovorenom i naređenom zaglupljivanju koje vlasnici TV i drugih medijskih kuća sprovode uništavajući i poslednje trunke kulture, znanja i pameti u narodu. Na ovaj način oni stvaraju zaglupljene, nemoralne i potpuno pogubljene generacije, nesposobne da razlikuju dobro od zla, a kojima se može relativno lako, ili bar lakše nego pre upravljati. Ovakvo stanje nije samo kod nas, ali kažu da je Srbija lider u regionu i zato lider treba da u tome i bude najjači i najnapredniji. Ovu državu ne vode Vučići i Gašići već kao što je slučaj u "dragoj" nam Americi i Engleskoj, vlast iz senke. Ta vlast je koordinisana svuda u svetu i sprovodi jednu istu politiku. Narodne mase treba učiniti pokornima, zabavljenima, bezvoljnima da učine ikakav korak ka samoorganizovanju i pobuni radi promene u društvu. Treba probuditi i pobuditi u narodu najniže strasti i dovesti narod na nivo životinje, da bi elita imala od čega i uz pomoć čega da se još više bogati.

 7. Spartak says:

  Ivane, potpisujem i tvoje i sve ostalo što je napisano na ovoj stranici. Izuzetno mi je drago da nas ima koji vidimo sasvim dobro.

 8. Mali says:

  Spartak- Ima nas,tacno,ali pretpostavljam vecina nas malo starijih.A kad mi pomremo,i ove nove,mladje generacije...sta ce onda biti? Zabrinut sam za buducnost.

 9. darko says:

  Budimo Goveda

 10. gothmog says:

  ... horror ! ... i debilna !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *