Manijaci, silovatelji i pedofili kruže Nišom

Manijaci, silovatelji i pedofili kruže Nišom

9 juna 2013

SRB-NisObljubljivanjem trinaestogodišnje devojčice, u Nišu i okolini nastavljena je serija bizarnih iživljavanja seksualnih manijaka. Niška policija uhapsila je Petra R. (47), privremeno naseljenog u kolektivnom centru nadomak Niša, zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom.

Tereti se da je 6. juna u večernjim satima, u jednom selu u okolini Niša, nasrnuo na dete koje je bilo u društvu svoje devetogodišnje sestre! Osumnjičeni je devojčice, čijeg je oca i dedu poznavao, susreo na seoskom putu. Tada mu se starija sestra požalila da se posvađala sa majkom, pa ih je odveo da „popričaju“ na obližnju livadu, gde je poneo i ćebe.

Kako saznajemo, kada se mlađa devojčica uspavala, osumnjičeni je na ćebetu napastvovao stariju.

Policija je privela i M. S. (16) iz Pukovca, zbog sumnje da je 5. maja oko dva časa iza ponoći na pijaci u ovom mestu pokušao da siluje J. P. (17) iz jednog okolnog sela. Tereti se da je iskoristio stanje alkoholisanosti maloletnice koja je izašla iz obližnjeg kafića, pa je pokušao da je obljubi na silu.

Oborio je na zemlju i skinuo pantalone, ali se u blizini pojavila patrola policije pa je odustao i pobegao.

– Maloletnica je iste večeri zatečena kako se tetura ulicama Pukovca pa je odvedena prvo do Doma zdravlja, pa na Ginekološko-akušersku kliniku u Nišu, gde su konstatovane povrede prilikom pokušaja silovanja – kaže za „Novosti“ izvor iz istrage. – Izvršeno je prepoznavanje, nakon čega je osumnjičeni priveden.

Pre mesec dana u Nišu je uhapšen Slobodan D. (42) iz Podgorice, zbog sumnje da je 3. maja oko pola časa iza ponoći u kombiju silovao S. I. (29). Devojku je pronašao drug na putu u okolini Međurova i odmah nakon toga obavestio policiju. S. I. je te večeri izašla iz jedne ugostiteljske radnje, a Slobodan joj je ponudio vožnju do kuće svojim kombijem.

Međutim, devojku je odveo na nepoznatu lokaciju, obljubio i zatim izbacio iz kombija. Kada je identifikovan i priveden, osumnjičeni je potvrdio da je bilo seksualnog odnosa sa oštećenom, ali je demantovao da je bilo prisile.

Milan S. (22), iz sela Batušinac, lišen je slobode zbog sumnje da je 4. aprila, tri sata iza ponoći, kod Železničkog mosta na nišavskom keju u centru grada onesvestio, pa silovao mladu prolaznicu. A nekoliko dana pre toga, radnicu trafike M. B. (32) u naselju Ledena stena, napao je Nišlija B. N. (44) u pijanom stanju, vukao je za kosu i terao je na oralni seks. Ženu je spasao pas, koji je bludnika ujeo za ruku. U niškoj policiji potvrđeno je da je protiv napadača podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanja i mučenja.

MANIJAK

NIŠKA policija traga za manijakom, starim oko 40 godina, koji je krajem aprila 14-godišnjoj devojčici, koja je vozila rolere u niškoj Tvrđavi, pokazivao polni organ.

(Novosti)

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *