МАРИЋ НОВИМ ИДЕЈАМА покушава још више да понизи српски народ

MARIĆ NOVIM IDEJAMA pokušava još više da ponizi srpski narod

25 juna 2017

Da li Milomir Marić spinuje javnost da bi povećao gledanost parova ili će zaista Kačavenda ući u Parove ostaje da se vidi.

Fejsubk profil Milomir Marić

KOMENTARI9 komentara

 1. Trifun says:

  Maric je belosvetska bitanga koji je sanjao da bude srpski Al Kapone. Ali mu je Arkan zavrnuo usi malo i onda je poceo da cita knjige. Ja ga smatram jednim od glavnih 5 kolonaskih figura Zapada.

 2. DUSKO says:

  ON JE SVESNO PROLUPAO !!!

 3. goran says:

  Trifune, ne volim Marica, ali ni tvog Kacavendu. Da nisi sa Kacijem u nekakvoj ljubavnoj semi? Samo tako mogu da shvatim da hvalis tog kriminalca.

 4. Brana says:

  MM govno izrod Srpski fuj

 5. doktrina soka, says:

  Maric samo radi za pare kao i svi novinari,vezi konja gde gazda kaze.Novinari su uvek bili sluge rezima,a zasto bi on bio iznimka,sto veca bovna Iza lika i dela,ma kakvo sranje bilo za lovu ce ce da urade,dno,dna ,cast iznimkama koje potvrduju pravilo.

 6. Dragan says:

  Velika budaletina. Čovek koji iz emisije u emisju vređa i ponižava srpski narod.

 7. LILIT says:

  Kačavenda i jeste za takve programe, Marić ga pogodi 100%....

 8. Aleksandar says:

  Od Marića je mogao postati čovek. Ali nije.

 9. MilomirMaric - univerzalni primalac says:

  Kada Milomir Maric dovede Kacavendu u svoju tv seriju, moze dobiti sansu i da se licno "ogrebe" o tog rikaazvratnika i raspopa. Moze i da ostvari i dopuni svoje seksualno licno iskustvo i kompletira menadzeriju opskurnih likova. U njegovim TV emisijama inace defiluju politicke prostitutke, lopovi i obicne prostitutke i naravno, razni petokolonasi i dupe**sci Zapada - bas kako je u svom komentaru rekao citalac Trifun.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *