Маријан против Ане, Ружић „жуља“ Ђуку

Marijan protiv Ane, Ružić „žulja“ Đuku

21 juna 2017

TROJKA koja je u ponedeljak na sastanku poslanika sa liste SNS sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u diskusiji iskazala svoje protivljenje da mandatar bude Ana Brnabić su naprednjaci prof. Ljubiša Stojmirović, Marijan Rističević, kao i Dragan Jovanović, koji je nedavno izašao iz Nove Srbije – saznaju „Novosti“.

Za reč se javio i Vladimir Đukanović, kojeg je od Brnabićeve više „žuljalo“ veće učešće socijalista u ministarskom kabinetu i da lično ima problem da glasa za Branka Ružića kao novog člana vlade.

Još nekoliko poslanika priznalo je da nisu baš presrećni Vučićevim izborom, ali da će podržati mandatarku. I trojka koja se otvoreno izjasnila protiv nje, poručila je da će glasati za izbor vlade.

Jovanović je napomenuo da je iz svešteničke porodice, da je sa mandatarkom sarađivao dok je radio u NALEDU i da o njenoj stručnosti misli sve najbolje, ali da ne može da prihvati njenu seksualnu orijentaciju. On je poručio Vučiću „da nerado guta ovu žabu, ali da to čini zato što podržava predsednika i njegovu politiku“. Slične argumente imao je i Stojmirović.

– Glasao sam da Brnabićeva bude ministar, pa ću glasati i da bude premijer. Ali, poručujem joj da svoj krevet drži podalje od posla, kao što i ja držim svoj – rekao nam je Rističević.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *