МАРИН ЛЕ ПЕН најавила ноћну мору ЕУ!

MARIN LE PEN najavila noćnu moru EU!

21 aprila 2017

Kandidat Nacionalnog fronta namerava da održi referendum o izlasku iz Evropske unije u prvoj polovini 2018. godine

Marin le Pen, kandidat Nacionalnog fronta na predstojećim predsedničkim izborima u Francuskoj, namerava da održi referendum o izlasku iz Evropske unije, ukoliko bude izabrana, u prvoj polovini 2018. godine, istakao je menadžer njene kampanje za “Sputnik”.

– Marin le Pen je izjavila da želi izlaz iz Evropske unije organizovan sa našim evropskim partnerima i da će ovaj odlazak biti potvrđen na referendumu, koji će se održati u prvoj polovini 2018. godine – rekao je David Rahlin, menadžer kampanje.

Rahlin kaže da le Penova takođe želi da “drastično promeni ekonomsku politiku”, stavljajući tačku na “globalizaciju ekonomije”

– Upozoravali su nas na katastrofu Bregzita. Činjenice se, međutim, ne slažu sa tim trgovcima straha koji u stvarnosti ne žele da diramo sistem, koji im daje brojne beneficije – rekao je menadžer kampanje Marin le Pen.

Prvi krug francuskih predsedničkih izbora održaće se u nedelju. 23. aprila, a drugi je zakazan za 7. maj.

KOMENTARI2 komentara

  1. andje says:

    Biće katastrofa, alii zađi narode moj iz vavilona u kojem se našla krv svetih, razvratni vavilon će dobiti po delima svojim. Sveti božiji će dobiti novo, bolje i pravedno božije carstvo a žižak u njemu biće spasitelj naš i gospod isus hristos.

  2. Miroslav says:

    Laze kao i Tramp.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *