МАРИН ЛЕ ПЕН открива слабости Макрона!

MARIN LE PEN otkriva slabosti Makrona!

24 aprila 2017

Francuska desničarska kandidatkinja na predsedničkim izborima Marin Le Pen već je počela kampanju za drugi krug izbora napadom na svog rivala centristu Emanuela Makrona, koga je optužila da je „slab“ u suočavanju sa islamskim terorizmom

– Ja sam na terenu kako bi se susrela sa francuskim narodom i skrenula pažnju na važne teme, uključujući islamski terorizam, a najmanje što možemo da kažemo je da je gospodin Makron slab u pogledu tog pitanja – rekla je Le Penova novinarima, samo dan nakon prve runde izbora u kojoj su se ona i Makron kvalifikovali za drugi krug, prenosi Rojters.

Ona je istakla da Makron nema plan kako da zaštiti francuski narod od islamističkih opasnosti i da je drugi krug u kome će se 7. maja boriti protiv Makrona zapravo referendum o „nekontrolisanoj globalizaciji.“

KOMENTARI3 komentara

  1. Trifun says:

    Francuzi ce radije da umiru na ulicama Pariza i ostalih gradova od dzihadista nego da imaju zenu za predsjednika. Makron je bankar, on nece donijeti nista novo, ako neko misli da on oznacava neku promjenu grdno se vara. A bez radikalne promjene Francuska ce nastaviti da tone zajedno sa EU Rajhom. Bezpovratno.

  2. deda mraz says:

    Dobicej debila retardiranog koji je radio za Rotsilde i oni ga guraju i debil ima zenu kojoj je 64 godine a on ima 39 godina.Znaci da je udaren.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *