ЛЕ ПЕН ПОРУЧИО АЛБАНЦИМА: Правите се важни, АЛИ ВИДЕЋЕМО ДОКЛЕ!

LE PEN PORUČIO ALBANCIMA: Pravite se važni, ALI VIDEĆEMO DOKLE!

31 decembra 2018

Osnivač francuske stranke Nacionalni front Žan-Mari le Pen izjavio je da je Kosovo strateški postalo američka kolonija i da SAD tu imaju najveću vojnu bazu u Evropi.

– To omogućava vlastima u Prištini da se prave važne. Dokle, videćemo – rekao je Le Pen.

On je naveo i da je izričito protiv formiranja takozvane kosovske vojske, zapitavši čemu će ta vojska da služi Prištini, koja „nema administrativnih kapaciteta za to“.

Le Pen je ocenio i da su Albanci demografskom snagom, uz pomoć Zapada, izbacili Srbe sa srpske teritorije.

– Da je Putin bio tada na vlasti u Rusiji niti bi SAD bombardovale Srbiju, niti bi Kosovo bilo nezavisno – istakao je on i dodao da je bombardovanje Srbije „bilo užasno“.

KOMENTARI7 komentara

 1. Velika Metla says:

  šlihtare su samo pioni naci-amerikanaca,i debelo će da plate to kHurčenje! Ništa iz istorije nisu naučili............,ali nema veze........,ponavljanje je majka znanja! Počev od osmanlija,preko austro-ugarske,pa preko nemačke uvek su bili na pogrešnoj strani,a evo i danas sa naci-amerikancima udarili na Srbe i Srbiju! Nema opraštanja više! Svakoga Srbina koji bi im ukazao milsot tretirati kao i same šlihtare,bez milosti!

 2. milorad says:

  lepo, ajoš lepše je što ona nije jedina u evropi koja to misli, ima ih sve više i otprilike svi sada shvataju šta je pisac hteo da kaže poovodom kosovskog "presedana".Taj "presedan" može još mnogima da presedne.

 3. Dani says:

  U momentu dok su nam bombardovali zemlju,rekao sam,da ce svako ko nas bombarduje da dobije na kraju svoje "Kosovo".Sve se krece ka tome da mi se "prorocanstvo"ostvari!!Nije mi ni malo zao,neka tako bude!!!

 4. Kulak says:

  Lavica

  • ostrogorski says:

   Nije lavica već njen otac, Žan-Mari le Pen osnivač stranke, koju mu je kćer, pre nekoliko godina, preotela. Na mladima svet ostaje a stariji rade :)

 5. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  "demografska snaga" šiptara je lažni mit, da je to istina onda bi izlazili na popis kako u Srbiji tako i u S.Makedoniji.

 6. Rale says:

  Sledeće godine se u EU sve okreće naglavačke...liberali padaju sa vlasti širom EU ko zrele kruške, sledi haos u EU i od svojih problema šipci im neće biti ni na kraj pameti,a zainteresovanost Amera za šiptare će se pokazati kao trenutno za Siriju i Avganistan....Nebi ja bio u šiptarskoj koži nizakakve pare....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *