МАРИН ЛЕ ПЕН сасула истину у лице Французима!

MARIN LE PEN sasula istinu u lice Francuzima!

5 septembra 2015

marin-le-pen 54Marin Le Pen, predsednica francuske stranke „Nacionalni front“, rekla je da su migranti delom žrtve velike greške lidera EU.

Ona je gostovala na televiziji RTL i tom prilikom komentarisala fotografiju udavljenog dečaka na obali, koja je poslednjih dana potresla ceo svet, i rekla da je to slika strašne odgovornosti francuskih vlasti za stradanje izbeglica.

„Izbeglice beže od smrti koju im delom nanosi i vlast Francuske.“ – rekla je Le Penova podsetivši javnost na učešće Francuske u procesu svrgavanja Gadafija u Libiji, kao i ulozi u ratu u Siriji.

Oland mora da se bavi više diplomatijom, a manje oružjem da rešava probleme, kaže Le Penova.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Vujadin says:

  Jest im ga sasula...

 2. Paštrović says:

  Aufff... Oland i kompanjoni napuniše gaće od stra'... hahaha... No, dobro je da makar neko na ovom Zapadu ima makar trunjicu morala, pameti i mozga.

 3. Pravdaa says:

  Bravo Lepen rasturi tu fašističku tvorevinu i preuzmi Evropu.

 4. mmm says:

  Bravo,bravo, bravo.

 5. rade Bukara says:

  svaka ti je rec na mestu gospodjo

 6. ??? says:

  Treba " ubiti " oca da bi mogla da kaže istinu.Svi su ćutali 5 godina i ĐAVO došao po svoje. Mislim da terorista ne bi ni bilo da ih nismo ponižavali, ubijali...u njihovoj državi. Zapadna demokratija i način života ne odgovara nekim narodima. Uverio sam se kada sam bio u Zanzibaru. Lokalno stanovništvo kao radna snaga, videlo, po nama lep život, ali oni neće da ga prihvate. Zar po engleskom receptu treba da ih pobijemo???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *