МАРИН ЛЕ ПЕН: Забранити исламисте и затворити џамије!

MARIN LE PEN: Zabraniti islamiste i zatvoriti džamije!

15 novembra 2015

marine-le-pen2 6556Lider francuske stranke krajnje desnice Nacionalni front Marin le Pen izjavila je da je neophodno da Vlada pooštri bezbednosne mere nakon terorističkih napada u Parizu u kojima je ubijeno najmanje 129 ljudi, a 352 ranjeno.

– Samo prisilna i nemilosrdna akcija može zaštiti Francuze i održati jedinstvo. Pošto Francuska i njeni građani više nisu bezbedni neophodno je sprovođenje hitnih mera – istakla je Le Penova.

Ona smatra da je Francuska postala „ranjiva“ i poziva na zabranu islamističkih organizacija i zatvaranje radikalnijih džamija.

Le Penova napominje da stranci, koji propovedaju mržnju moraju biti proterani, kao i ilegalni doseljenici.

Državni tužilac iz Pariza Fransoa Molin rekao je ranije da sve ukazuje na to da su u napadima učestvovala tri tima napadača i da su svi koristili „kalašnjikove“.

KOMENTARI2 komentara

  1. ARTILJERAC says:

    Pročitati ovaj link , prvenstveno namenjen onim Srbima koji su zaboravili kako su nas ubijali. http://facebookreporter.org/2015/01/09/%D0%B4%D1%83%D1%88%D0%B0%D0%BD-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%9B-%D0%B7%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1%83-%D0%B4%D0%B0-%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BC-%D1%84%D1%80%D0%B0/ Ne žalim francuze i ostale natoterroriste , žalim malu Milicu i ostale SRPSKE ŽRTVE .

  2. ARTILJERAC says:

    Kda su ubij-ani srpski policajci,vojnici i srbi i albanci koji nisu želeli u teror-iste onda su te ubi-ce bili borci za slobodu a sada kada takvi teror-isti ub-ijaju francuze onda su tero-risti. Dvoličnost i licemerje trule evrope nema granica. Sada se francuzi pozivaju na srpsko francusko prijateljstvo a zašto se nisu pozivali na to kada su nas bombardovali i bili na strani šipteror-ista??????? Srbi su zaboravili za 16 godina i sada zato što tako kaže dramoser idu i pale sveće ispred francuske ambasade. Zašto niste zapalili sveće za ub-ijenu Milicu i još mnogo srpske dece stradale od ter-orista i natoteror-ista ? Srbi sve više postaju dvolični kao i nacevropa. Srbijo stidi se zaboravila si svoje žrtve a oplakuješ tuđe. Uspeo je zapad kod nekih srba da ih ubedei da treba više žaliti tuđe žrtve a svoje zaboraviti. SRBIJO BUDI SE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *