Marko Milićev večeras u Srbiji

Marko Milićev večeras u Srbiji

7 septembra 2014

milicev-marko _620x0Kako RTS nezvanično saznaje, Marko Milićev koji je uhapšen u Kini i za kojim je policija tragala zbog ubistva Luke Jovanovića na Brankovom mostu, biće večeras izručen Srbiji.

Očekuje se da Marko Milićev na Aerodrom „Nikola Tesla“, sleti oko 22.30 časova.

Marko Milićev je osumnjičen da je 25. jula svojim vozilom „mini-kantrimen“ na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je 1. septembra da je Milićev uhapšen u Kini i da se tamo nalazi u pritvoru.

Milićev je bio u bekstvu, pošto je napustio Srbiju 10. avgusta letom za Istanbul u 12.25. Pretpostavljalo se da je iz Turske odleteo za Kinu.

Osumnjičen je da je, nakon što je automobilom udario mladića na mostu u Beogradu, sa prijateljima pobegao sa lica mesta, a 15 dana kasnije i iz zemlje.

Tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, ali i za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Nesreća na Brankovom mostu dogodila se kada se Luka Jovanović vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila „lada“ i kad su izašli da pomere auto u zaustavnu traku, na njih je naleteo „mini-kantrimen“.

Vozač „kantrimena“ nije se zaustavio nakon nesreće, a Luka Jovanović je preminuo dan kasnije u Urgentnom centru.

KOMENTARIJedan komentar

  1. zis says:

    Pa eto isplakao se jadan skoro ga ugušile suze.Pokajao se .Ne nije se pokajao zbog toga što ga optužuju ,nego što nije tražio više para kad će već da leži za drugog

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *