Марку Ђурићу онемогућен улазак на КиМ

Marku Đuriću onemogućen ulazak na KiM

5 septembra 2018

Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću danas po podne nije dozvoljen ulazak na KiM, što je, kako ističe Đurić, skandalozan potez Prištine.

Đurić je nešto posle 15 časova vraćen sa administrativnog prelaza, iako je njegova poseta, kako ističu u Kancelariji za KiM, „uredno najavljena“.Za Đurića je reč o skandaloznom potezu Prištine.

„Ovo je skandalozna odluka Prištine, protivna svim sporazumima i elementarnim principima slobode kretanja“, ocenio je Đurić u izjavi za Tanjug.

On je rekao da će odmah po povratku u Beograd i nakon konsultacija sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, obavestiti javnost o razlozima za taj i sve druge pritiske i ucene, kojima je srpska strana bila izložena danas i prethodnih dana, zbog, kako je istakao, nespremnosti da prihvatimo odluke Prištine koje bi bile direktno protiv srpskih interesa.

KOMENTARI4 komentara

 1. opet ja says:

  Njemu treba zabraniti ulazak u Srbiju. Mesto mu je u zatvoru zajedno sa ostalim članovima izdajničko-lopovske bande koja je na vlasti u Srbiji

 2. Zaharije Serak says:

  Upravo takvog tipa komentari su doveli do ovoga sto a se dogadja Marku Djuricu.Odlicno placeno mjesto sa svim beneficijama,ali pod uslovom da prica budalastine bez ikakvog is osnova su doveli do toga.Srbija sa ekipom Dacic,Viulin,Djuric nece saleko “dobaciti”

  • Filip says:

   Odlicno receno, zato je BiH "daleko" dobacila!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *