Масакр у синагоги у америчком граду Питсбургу – најмање осам убијених

Masakr u sinagogi u američkom gradu Pitsburgu – najmanje osam ubijenih

27 oktobra 2018

NAJMANJE osam ljudi je ubijeno u pucnjavi u sinagogi američkog grada Pitsburga, u Pensilvaniji.

Ima i ranjenih, ali se njihov broj ne zna.

Ranjena su i dva policajca.

U momentu napada – a to je bilo vreme subotnje molitve –  sinagoga koja se nalazi između ulica Vilkins i Šedi, bila je puna vernika.

Telekanal CBS je objavio da je napadač muškarac i da se „nakon razmene vatre“ predao policiji, ali njegov identitet još nije otkriven.

Napadač je za napad koristio automatsku pušku.

Još ništa nije objavljeno ni o motivu počinioca masakra, ali navodno nije immao pomagače.

Kada je stigla policija – i na nju je otvorio vatru, pa su se policajci – kao u američkim filmovima – pozaklanjali iza svojih automobila.

KOMENTARI2 komentara

  1. Budi Bog s nama says:

    Pa strašno, kada nas masakriraju na ognjištima u hrvatskoj i kosovu i metohiji, onda to nije tako strašno. Međutim ovo je antisemitizam ne? Zar zaista Ješe mrzi ceo svet? Adi ih je tovario u logore smrti, Ješe danas imaju želju da sazidaju Božiji hram u Jerusalimu, zato postoje oni slobodni zidari - masoni, kojima je upravo to cilj - da obnove hram Davidov, međutim oni su zidari koji su odbacili kamen od ugla, kamen temeljac koji je Hristos, tako govori Bog. Ako čitate Bibliju videćete da ih upravo Bog Otac i Sin proklinju jer ne prepoznaše svog Spasitelja kojeg im Otac nebeski posla - Sina Božijeg, Hrista Isusa već ga raspeše i još vikaše krv Njegova na nas i našu decu. Otac naš nebeski sudiće svakome od nas po delima našim, a jedino opravdanje koje možemo steći jeste u Gospodu našem i Spasitelju Isusu Hristu.

  2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

    COOL

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *