МАСК: Ако Запад преко НАТО покуша да Русији узме Крим – избиће нуклеарни рат

MASK: Ako Zapad preko NATO pokuša da Rusiji uzme Krim – izbiće nuklearni rat

18 oktobra 2022

ILON Mask je na svom Tviter-nalogu napisao da će Rusija, ako se nađe pred izborom da izgubi Krim ili upotrebi nuklearno oružje, izabrati ovo drugo.

„Mi smo Rusiju ograničili sankcijama na sve moguće načine, pa šta ima da izgubi? Ako udarimo po Rusiji atomskim oružjem, i ona će po nama! I, eto sveta u Trećem svetskom ratu!“Prema Maskovim rečima, značaj Krima za Rusiju je uporediv sa Havajskim ostrvima za SAD:

„Sviđalo se to nekima ili ne, Rusija smatra Krim glavnim delom svoje teritorije, jer su tamo luke njene južne mornarice. Krim je od ključnog značaja za nacionalnu bezbednost Rusije“.

Dodatno je upozorio da će ruska vojska – ako se suoči sa uništenjem od strane NATO – upotrebti nuklearno oružje:

«NATO će na to odgovoriti i to će biti kraj civilizacije“.

Ranije je Ilon Mask već rekao da je čovečanstvo u najvećem riziku od upotrebe nuklearnog oružja u poslednjih 60 godina.

KOMENTARI5 komentara

 1. milorad5 says:

  Da rusi će pucati,ali je pitanje kako će NATO odgovoriti,mislim dali će biti u stanju da odgovori.Rusima je svejedno.Ili će imati dugotrajni rat sa NATO paktom u kome će im većina stanovnika pobijena i država biti razorena i koji ne mogu da dobiju konvencionalno,ili će imati isto to sa nuk.udarima,samo mnogo brže i u tom procesu će uništiti i napadače.Jedini način kako rusi ovu naapdačku ratnu koaliciju država mo0gu da skinu sa ledja je da države članice budu teško pogodjene,toliko izbombardovane i razorene da ne mogu više da učestvuju u ratu i jedino oružje sposobno da toliko broj ciljeva pouzdano i do kraj uništi je nuklearno.U pitanju je VELIKA ratna koalicija država sa svim svojim armijam ,stanovništvom i resursima,samo sa USA da rusi vode rat pa bi to bilo katastrofalno za rusiju a gde su ostali.Nema sumnje da će rusi inuklearno izbobmardovati SVE članoce alijnse do tačke potpunog uništejna i uklanjanja sa mape dejstava protiv rusije.rus imaju jednu prednost u toj priči,stanovništvo i resursi su im DIVERSIFIKOVANI na velikom prostoru.Jedina prednost rusije u ovoj priči su hipersonična tehnologija i ogromno prostranstvo,za razliku od koncentracije koja postoji kod neprijatelja i koja olakšava udare rusima.Samo USA imaju još tu mogućnost prostranstva ali oni imaju problem sa VULKANOM nih rusi mogu da unište sa jEDNIM ili DVA dobra udarca u yeloustonski vuklan i to im je čak i bolej nego A BOMBE,nema radijacije mada su svi ostali efekti ISTI,ali ako je akar deo stanovništva u sigurnim dugotrajnim skloništima i ao mogu da sačuvaju par milkiona stanovnika a MOGU rusi će preživeti što sigurno nije slučaj u situaciji izgubljenog rata i zapadne okupacije,zapd bi pobio ruse ovako ili onako okupacija zapda je rusima SMRT.Videli su to za vreme jeljcina i "tranzicije",pokušaja kontrole zapada nad rusijom kroz "meku silu" i domaće saradnike.Rusi su u tom periodu imali 15 MILIONA mrtvih od neuhranjenosti i izlečivih bolesti koje donosi TEŠKA BEDA,i toje uradjeno NAMERNO.Nemam pojma čemu se zapad nada od rusije,jedino što mogu da dobiju je masivni nuk.udar ako nastave ovako.Videćemo šta prosečni stanovnici,kmetovi zapadnih oligarhija misle o nuk.ratu sa rusijom i to uskoro,posle toga počinje ili otpuštanj tenzije ili odbrojavanje do lansiranja.Ilon Musk je izlgeda antihrist kog biblija pominje,to je ličnost svakako i po svemu sudeći ga guraju iz vrhova zapdane oligarhije,i ko što u bubliji kaže on će se prvp šrilkazivati kao mirotvorac i dobiričina i pridobiće monge da mu veruju a zatim će okrenuti ploču i napraviti ARMAGEDON.Sve više sumnjam da je on ta ličnost koja se nameće polako narodima spinovanjem i spletkama,opšte mu više ništa ne verujem pogotovo što se sva tehnologij i sredstva koja su "NJEGOVA" direktno koriste i direktno su unapred kreirani i naručeni od strane američke vlade i armije.Tu je neko u sukobu interesa a i mišljenja ,ili ozbiljno laže:)

 2. Kosovac says:

  @ milorad5, …..Potpuno se slažem sa ovim što si rekao o Ilonu Masku. Da je ogrnut jagnjećom kožom, koja se na nekoliko mesta pocepala. U prilog ovome govori i podatak da je Mask kao blizak savetnik Donalda Trampa rezignirano napustio to radno mesto u znak protesta što je Tramp povukao USA iz čuvenog Pariskog Sporazuma. Zelene agende. Tim potezom je Mask otkrio svoju sorošoidnu prirodu i to u vreme kada se još nije znalo da će sorošoidi pobediti na izborima. ……………Usput, da kažem da je sorošoid Bajden sutradan posle svoje inauguracije brže-bolje vratio USA u čeljusti Pariskog Sporazuma.

 3. Karapušić Hrvoje says:

  U krajnjoj liniji, taman mi ne postojali ali užitak je utamaniti zlo da ne postoji. I to je sasvim ok opcija. A Rusija je velika, ostaće Rusa ali zlih neće.

 4. persida says:

  Mask je jedba sekapersa koja se u sve razume. To je odlika prostaka, cim dodje do nesto para -- misli da je nadcovek.

 5. V.D. Raka says:

  Ako unište Rusiju gde će Srbi da beže?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *