МАСОНИ ИЗ КАНАДЕ РЕШИЛИ МИСТЕРИЈУ: Ево ко је био ТИТО

MASONI IZ KANADE REŠILI MISTERIJU: Evo ko je bio TITO

7 decembra 2017

Pojedini teoretičari zavera tvrde da je Josip Broz Tito bio član masonerije. Mnogi idu toliko daleko da tvrde da je čak tito bio i mason 33. stepena.

Ipak Velika Loža Britanske Kolumbije i Jukona iz Kanade, na svom zvaničnom sajtu, tvrdi da Tito nije bio mason. „Član Crvene Internacionalne garde posle Oktobarske revolucije Josip Broz Tito je postao član Kominterne 1934. da bi ga potom Staljin izbacio 1948. Tokom Drugog svetskog rata vodio je najmoćniji pokret otpora u Evropi, da bi 7. marta 1945 uspostavio prvu komunističku vladu u tadašnjoj Jugoslaviji“, kažu oni.

Prema njihovim rečima Tito je iza sebe ostavio mešovito nasleđe. „S jedne strane bio je kritikovan kao autoritativan vladar dok je s druge strane bio upamćen i prepoznat kao neko ko je insistirao da svi narodi Jugosolavije imaju zagarantovana jednaka prava. Imao je vodeću ulogu u pokretu Nesvrstanih a u SFRJ je ostao na vlasti sve do svoje smrti 1980. godine“, ističu u ovoj Velikoj loži. Oni napominju da teorije zavere tvrde da je Tito 1926. postao član masonske lože „Libertas“ u Napulju u Italiji. Ipak kako tvrde, realnost je drugačija.

„Tito je u stvari radio kao agitator Komunističke partije u brodogradilištu u Kraljevici na jadranskoj obali Hrvatske od 21. septembra 1925. do 2. oktobra 1926. kada je prešao u livnicu u blizini Beograda. Nema nikakvih dokaza da je putovao u Napulju u to vreme“, kažu iz Velike lože Britanske Kolumbije i Jukona iz Kanade.

Ističu da je na početku Drugog svetskog rata postojalo je 27 loža sa 2.500 članova u Jugoslaviji.

„Slobodni zidari su bili zabranjivani pod nacistima što su isto doživeli i kasnije pod Titovom vlašću iako nepotvrđeni izvori tvrde da su mnogi komunistički lideri bili predratni masoni. Dakle, kada se sve uzme u obzir – odnos komunista prema masonima, Titova zabrana loža, kao i neregularan status italijanske masonerije u to vreme, nema razloga da se veruje da je Josip Broz Tito bio mason“, zaklučili su oni.

(Kurir/Freemasonry.bcy.ca)

KOMENTARI18 komentara

 1. R.Srpska says:

  Nema razloga ni vama da se veruje.

  • Marko says:

   Ne veruješ lažovu kad ti kaže? Hahaha... Pre svega tita su 1928(beše) spasili masoni u bombaškom procesu, a 1935. je pobego od Staljina iz SSSR-a (da ga ne ubiju ko curu mu - engleskog agenta...). 1941. Staljin šalje Mustafu da zadavi englesko đubre, ali Tita spašavaju Ribnikari (cionisti i masoni) i hitlerovci i to ZAJEDNO! Čerčil je lično sjebao karađorđevićevske kurve i doveo Tita na vlast... (kako beše radio london 1944: "Koji četnik ne pređe Titu, biće..."... Ali ne nije mason, kažu masoni! Već cionistički iluminat, mater mu kurvinu...

 2. goran says:

  U Kanadi nema Srba masona, ima samo Srba masončića, a oni ne znaju ništa.

 3. Pitagora says:

  Ima tekstova da ne poveruješ da su to pisali odrasli ljudi.

  • Milomir says:

   HA;HA;HA;

 4. Taipova Češma says:

  Ali je zato sigurno bio SRBOMRZAC.

 5. doktrina soka says:

  Ne merodavni su Masoni iz Kanade,davno nam je poznato da su Masovcine lazovi,a ako im neko veruje neka im se uclani u lozu.

 6. punca says:

  Da li je bio Tito mason ?! TITO je bio najbolji od svih tih do danas . Slobodno smo se setali od Triglava do Vardara a, niko nije bio iza kontejnera " , za vreme Sloba sve se menjalo, kriminalci i ubice na ulici i u vladi do danas .

  • slobo says:

   Bravo Punca a to mnogi strucnjaci ignorisu .TITO je bio jedan I na njega samo psi laju .

   • žbir says:

    mrsh bagro crvena parazitska

  • kosovopoljac says:

   da,bili smo "slobodni " !? Vodeći Srbi u partizanskom pokretu završili na golom otoku a na njihova mesta postavljane ustaše !??( od 56000 zatočenika 53000 srba i to od generala , pukovnika i nižih činova ). Ostali narodi stvarno imaju razloga da ga veličaju : dao im naciju a uz to i državu !!??(crnogorci , muslimani i makedonci )

 7. triglav says:

  kakve su to laži? pa svi znamo, da ni tito, ni jugoslavija nikada nisu postojali.

  • M* says:

   Tebi nije dobro?!

 8. rajko says:

  ispratio sam tita a u glavi mi je bila misao kao sto su mislili jos bar 15 miliona jugoslovena:" sta ce sada biti"? docekao sam milosevica iz haga ispred skupstine sa cudnom jasnom vizijom jadne srbije. nazivaju ih komunjarama, lopovima... a kako partizani tako i cetnici, sinovi iz domacinskih porodica dali su svoje zivote da bi mi danas bolje ziveli. za te heroje drzava nije ni najmanje ucinila npr. kao sto rusija ima bazu podataka za svakog poginulog ratnika toga kod nas nema. u mrzni saplicemo se po mraku i udaramo koga stignemo. tako se ne gradi buducnost za nasu decu.

 9. slobo says:

  Bravo Zbir .Ja znam ko sam a sta si ti .Gnjida I bolesnik koji mrzi sebe do podne a popodne I sve ostale .Moji su svi bili u partizanima I ponosim se tim .gdje su tvoji bili I sta su radili ,ali mi ne mrzimo vas jer ne znate sta ste radili I sta sad radite .Mrznjom samo mozes nazad I nokako napred .U zdravlje vasko jedna.

 10. slobo says:

  Jos nesto Zbir kada govoris o parazitima ili si slijep ili lud .Koliko imas parazita danas a nista ne proizvodis I nemozes ih izdrzat ali oni su tebi u redu .Pjevaljke iz kafana sa lijepim oblinama ti se vucaju po vladi kao savjetnici a ti I dalje mrzis ljude koji su svoje zivote dali za ono u sta su vjerovali I sto su morali da urade jer da nisu ne bi ni tebe bilo.

  • Pastrovic says:

   "Slobo", stvarno treba da budes buzdovan pa da pomoslis da je tvoj Tito smio i da prdne dok ne pita gazDE! A voljeni smo ga zato sto nikad niko nije saznao ko su mu MAMA i TATA! Jedino smo pouzdano znali da odlicno svira klavir, i da je vrsni macevalac. Inace su klavir i macevanje bili i onda i danas jako omiljeni u seljackom Zagorju. Otidji u Kumrovec i licno se u to uvjeri. Nije to predaleko od tvoje JAZBINE.

 11. Vindelanda says:

  Srbe pokušavaju(bezuspešno) zatreti vise od 2 tisuće ljeta.Tito I'm je bio najuspešniji pokušaj, nije čudo da ga kriju ko zmija noge, a i zameću pravi trag lažnim trabunjanjima. Rim je 300 godina osvajao Srbiju dok je nije pokorio, da bi zatim 145 godina Rimom vladali Srbski najsposobniji ljudi u imperiji. Germani su hiljadu godina unišštavali Germannsku ili Pomoranijsku Srbiju da bi je definitivno uništili 1168.godine.Ali, neprijateljima Srba su uvek trebali spoljnnji "partneri" da pripomažu uništenju Srba, Nisu to bili samo divljaci poput Avara,Huna, Bugara, Turaka, tu su prodefilovali mnogi anonimusi, "lažni carevi Šćepani Mali", a jedan od darovitih je bio i Weis, tzv. TITO( POLJSKI Jevrejin, američkog porekla--koji "nije bio Mason". Ops. To je strano navedenoj sorti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *