MASOVNI MISTERIOZNI KONVOJ KAMIONA: Da li bankarska elita odlazi u skloništa? (VIDEO)

MASOVNI MISTERIOZNI KONVOJ KAMIONA: Da li bankarska elita odlazi u skloništa? (VIDEO)

28 oktobra 2014

vnfjkhguih345237-600x336-600x330Masovni i misteriozni konvoj kamiona snimljen je kako se pomera kroz državu Virdžiniju, zajedno sa kompletnom policijskom pratnjom.

Dok teoretičari veruju da je ovaj misteriozni konvoj još jedan znak pripremanja vlade za nešto MASOVNO, objašnjenje se u međuvremenu pojavilo: u pitanju je najveći svetski konvoj kamiona za Specijalnu Olimpijadu.

Međutim, ni ovo objašnjenje nije ubedilo analitičare da je u pitanju samo Olimpijada.

Da li vi verujete? Kakav je to zgodan izgovor da se prenesu CDC (The Centers for Disease Control and Prevention), i FEMA (Federal Emergency Management Agency) sanduci.

To je kao da iluminati koriste dobrotvornu akciju kako bi sakrili svoje prave planove. Interesantno je da je Olimpijada izmišljena u Grčkoj, baš kao i masonski simbolizam.

U intervjuu koji se dogodio 9. decembra 2012. godine na The Common Sense Show-u (Šou zdravog razuma), Džim Mars je pričao o tome kako je otprilike 400-500 bankara napustilo svoje pozicije i sakrilo se. Mars je podsetio gledaoce da je elita razvila sopstvena skloništa kojima samo oni imaju pristup. On je sigurno aludirao na to kako slede veoma loši događaji, a globalna elita je toga svesna i beži od pretnje.

Kada se zvaničnici vlade iz različitih agencija masovno povuku, to i nije događaj vredan pomena. Međutim, kada se isti zvaničnici masovno povuku a zatim premeste kako bi formirali sopstvene enklave za preživljavanje, onda je to nešto prilično uznemiravajuće, pogotovo kada se obrati pažnja na direktore Vol Strita.

Prema zvaničnoj politici agencija, nekim trenutnim zvaničnicima DHS-a i CIA-e i njihovim porodicama biće obezbeđeno sklonište na različitim strateškim pozicijama u Koloradu ako dođe do nevolje.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI3 komentara

  1. Mare says:

    Nerazumem gluposti da neko moze i da pomisli da bi ti nazovi vladari iz senke nabili sebe u nekakve podzemne podrume i narednih 400 godina ziveli tamo. Zasto? Daj bre prestanite sa budalastinama vise

  2. Nebojsa says:

    Mare lepo piše da se radi o enklavama ! Niko ne spominje život pod zemljom. Zaboravljas da u Americi traju protesti i da ima oblasti gde zvaničnr američke org. nemaju pristupa. Vrlo malo se o tome priča u medijima .

  3. Dušan says:

    NEBOJŠA ,VEROVATNO SI U PRAVU ALI AKO SI MALO STARIJI (ja imam 67 g) KAKO SU REAGOVALI AMERI KADA JE TEXAS HTEO DA SE ODVOJI OD DRAŽAVE ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *