МЕДИЦИНСКА АГЕНЦИЈА ЕУ: Не вакцинишите се пречесто – на свака 3-4 месеца!

MEDICINSKA AGENCIJA EU: Ne vakcinišite se prečesto – na svaka 3-4 meseca!

12 januara 2022

EVROPSKA unija je preko EMA – svog regulatornog tela za lekove i vakcine – upozorila: ne vakcinišite se svaka 3-4 meseca!

Šef odeljenja Evroske medicinske agencije (EMA) za vakcinaciju i kontrolu infekcija, Marko Kavaleri, izjavio je na konferenciji za novinare u Amsterdamu da kratki periodi od četiri meseca između doza vakcina protiv koronavirusa mogu negativno uticati na imuni sistem.Prema njegovim rečima, lekari do danas nemaju podatke o četvrtoj dozi vakcine, zbog čega ne mogu da pripreme odgovarajuće preporuke.

„Zabrinuti smo zbog strategija koje uključuju ponavljanje vakcinacije u kratkom periodu. Buster doze na svaka četiri meseca mogu dovesti do problema sa imunološkim odgovorom. I možda neće biti tako dobro kao što očekujemo. Još nemamo dovoljno podataka za četvrtu dozu. Očekujemo da ćemo dobiti ove informacije pre nego što damo bilo kakve preporuke“, rekao je Kavaleri.

EMA je navela da je primarna vakcinacija pokazala dobre rezultate, uključujući i borbu protiv komplikacija tokom infekcije sojem Omikron.

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad5 says:

  Ovo je već potpuno ludilo,oni više nemaju pojma šta lažu i šta su slagali dosada.Abnormalno je ovakvo ponašanje i kvazinaučne neprovrene teorije o potpuno nepoznatom i neidentifikovanom virusu ako je virus uopšte.Prodaju nam epidemiju gripa kao pandemiju NEČEGA iz NEKOG razloga koji stoji u pozadini a mogućih političkih i finansijskih razloga ima više nego za TRI "epidemije".U svakom slučlaju "vakacine" KOJE TO NISU i suludi saveti nas neće spasiti od onoga što je u POZADINI ove produžene propagandne kampanje STRAHA na svetskom nivou.Jedino što nas može spasiti je informacija o PRAVOM razlogu ove do sada nevidjene LAŽI i sociološkog eksperimenta ili inženjeringa na svetskoj skali bez predsedana.Jedno je JASNO sad i SIGURNO--PANDEMIJE NEMA a šta je iza ovoga još nije najjasnije.Scene prenatrpanih bolnica i zstrašujućih mrtvačnica su NADUVAVANJE činjenice da svakog dana UMIRE MNOGO LJUDI iz raznoraznih razloga, jedino što su vam to sada servirali u medijima,nije lep prizor ali nije ništa gori nego OBIČNO.Povećani mortalitet je posledica prenatrpanosti bolnica zbog običnog gripa koji je mogao da se lako leči uglavnom kod kuće ali terapije koje se daju NEUKIM LJUDIMA nemaju veze sa gripom i normalno je da im je sve gore i gore i normalno je da onima kojima stvarno treba hitna medicinska pomoć i bolničko lečenje zbog ozbiljnijih obolenja je to uskraćeno pa umiru više nego obično, jer tamno sada leže bolesni od gripa koje NE LEČE od gripa nego ih kljukaju neporoverenim lekovima za bog te pita šta i sve to po SPECIFIKACIJI koju NIKO ne proverava OZBILJNO.Naša medicina je potpuno PROPALA moralno i humano jer su se pretvorili u operatere farmaceutskih korporacija i prestali da budu LEKARI.Umesto toga oni su sad tehničari šprica i respiratora.Ja kod takvih više NE IDEM makar umro,očigledno je da NEZNAJU i da ih se netiče to što rade inače ovo ne bi prošlo ozbiljniju naučnu proveru.Problem je što one koje to treba da interesuje i koji su pozvani da utvrde o čemu se radi to NE ZANIMA,lerkari rade ŠTA IM SE KAŽE bez provere i ne pokušavaju da leče ili da utvrde ŠTA LEČE svwe je to mašina po inerciji mi nemamo zdravstvenu zaštitu više i ozbiljno vam preporučujem da se koliko toliko medicinski obrazujete jer LEKARA VIŠE NEMA,očigledno.

 2. Ovcoizovani covid idioti says:

  Samo rokaj tovare, na svakih mesec dana, nek odu sto pre.

  • Sasa S says:

   Sve su sad rekli,, ono sto se i sumnjalo da ce nam vakcinacija upropastiti imunitet,, samo sada to stidljivo priznaju,, pa ko prezivi pricace,,,

 3. See Y Leter Aligeder says:

  Od vakcina ne očekujte ništa, zapravo ne vakcinišite se uopšte. Mi koji smo se vakcinisali uništili smo svoj imuni odgovor i sada čekamo neki novi udar da nas satre od bilija gubavog. Ovo što smo do sada načinili od sebe trebalo bi da nam posluži kao medicinsko izuzeće za buduća maltretiranja od medicinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *