Медији ћуте, ОВО ЈЕ ПРАВО СТАЊЕ У ФРАНЦУСКОЈ (ВИДЕО)

Mediji ćute, OVO JE PRAVO STANJE U FRANCUSKOJ (VIDEO)

1 maja 2019

Gost emisije “ A ŠTA VI MISLITE“ autora i voditelja Ratka Dmitrovića, na televiziji RAS, bio je doktorant na Sorboni i asistent na Institutu za političke studije, Dušan Gujaničić.

Gujaničić je govorio i otkrio mnogo toga o trenutnom stanju u Francuskoj, o kome se ćuti u zapadnim medijima.

POGLEDAJTE EMISIJU:

(INTERMAGAZIN)

 

KOMENTARI4 komentara

 1. milorad2 says:

  francuska nemačka španija i italija su politički izbrisane i vrlo su čvraso u pipcima hobotnice mondijalizma i bankarskog nadnacionalnog "plemstva" (oni umišljaju da su plmemstvo, novo plemstvo, zato navodnici, a realno, bankarska djubrad su UVEK patila što nisu plemići, to im je porodična nasledna bolest u glavi) ali te NACIJE vide da im se radi o glavi i počinju da preispituju situaciju i u politici i u medijima, za sada je to tek početak ali je VRLO JAK početak i hobotnica je ZABRINUTA jer plan nije do kraja završen u stvari tek su na pola puta preoblikovanja evrope u kalifat miševa koje je lako jahati.Ideal su im despotije i kleptokratije muslimanskih država bezzakonja i patrijahalne oligarhije, ili čak otvoreno feudalni sistemi kao što je s.arabija i republikanska demokratska evropa se ne uklapa u taj koncept lihvarskih bandita nikako.Zato će doći do oštrih globalnih sukoba, prvo trgovinskih a zatim i možda ratova starih još uvek jakih evropskih nacija koje će se sigurno borii za svoj model društva i za sopstveni opstanak u moru doseljenika koje im smeštaju i koje gneneralno boli D. za evropske tradicije i vrednosti.Oni kod kuće žive u šariji i samo čekaju kada će da to prenesu i na ulice.

  • Zoran says:

   4 recenice, nigde veliko slovo,...al je bar glupo.

   • Svetovid says:

    Gramatičar, navedene zemlje ne zaslužuju veliko slovo,i gde nabroja 4 rečenice?Čovek je rekao potpunu istinu a ti treba da se zamisliš zašto ne kapiraš pročitano.

 2. živoder iz Oseka i Ovčare says:

  Ma cela EU je u kyrcu, nikada nemci i francuzi nisu bili sposobni narodi, to dokazuju njihove male teroitorijice, a bili su okupatori, i šta sad imaju nakon VEKOVA imperijalizma ??? Rusija je 50 puta veća od nemačke !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *